Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uz savjete iz novog Men’s Healtha – oborit ćete sve s nogu!

Prosinačko izdanje vašeg najomiljenijeg časopisa donosi obilje blagdanskih strategija - s kojima ćete podjednako uživati, ali i dobro izgledati

Blagdansko je vrijeme “rođeno” da ostavite utege i šipke i čvrsto uhvatite drške kardiosprava. Bez obzira je li u pitanju bicikl, veslački ili skijaški ergometar, imamo savjet za svaku od ovih sprava.

Mišici corea sudjeluju u gotovo svim vašim pokretima – učvrstite ih! Donosimo 17 amandmana da postanete zakon – za čelični trup, moćne noge i bistru glavu!

Slasna purica tradicionalno je blagdansko jelo, no ona ne mora plivati u masti; naučite pripremiti puricu za prste polizati – i ne zažaliti. A ako vas kojim slučajem ipak muči poneki kilogram viška, jamčimo vam da možete vrlo lako skinuti i do 5 kg! Uz naše savjete, naravno. Analni je seks jedan od posljednjih tabua kad su igre ispod pokrivaca u pitanju. Ako želite probati, evo na što trebate obratiti pozornost da biste i vi i vaša partnerica uživali…

Novi broj Men’s Healtha je na kioscima od danas, 29. studenog, s obiljem raznih savjeta za vježbanje, zdravlje, psihologiju, modu, ljepotu... A sad trk do najbližeg kioska!!!

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije