Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roman u tri nastavka za sve čitatelje Storyja

Od ove srijede, 26.6. uz Story vas očekuje dar - ljubavni roman Nataše Draganić koji donosimo u tri nastavka. Prvi dio darujemo od 26.6., drugi dio potražite uz Story 3.10. a treći dio vas očekuje 10.7. uz lifestyle tjednik Story

Ova ljubavna priča sa glavnim junacima Lukom i Dorom, provest će vas kroz najljepše priče koje samo život piše.

Prvijenac autorice Nataše Dragnić pod nazivom ‘Svaki dan, svaki sat’ osvojio je srca čitatelja diljem svijeta, a u emotivnu ljubavnu priču sad mogu zaroniti i čitatelji Storyja.

Radnja romana:

Rođena Splićanka nakon studija germanistike i romanistike te magisterija iz književnosti u Zagrebu završila je diplomatsku školu u Zagrebu i Berlinu. Od 1994. živi u Erlangenu i predaje njemački za strance te francuski, engleski i hrvatski jezik. U Njemačkoj je pronašla i ljubav. Iako ju je pronašla prije 26 godina, u braku je tek godinu dana, a zajedno imaju 23-godišnjeg sina Leona. Premda je njezino pero ispisalo predivnu ljubavnu priču, ipak kaže da je njezina privatna, neispisana ona najljepša. Autorica je izgradila život daleko od rodnoga grada, ali inspiraciju za svoja djela iznova pronalazi na našoj obali i moru koje opisuje kao simbol života. ‘Svaki dan, svaki sat’ priča je o rastancima i ponovnim sastancima koja poetično prenosi osjećaje glavnih likova. Ova jedinstvena, ali ujedno univerzalna ljubavna priča uzdrmat će vas do srži. Ljubavnu priču Dore i Luke donosima u tri nastavka uz časopis Story - prvi izlazi 26. lipnja, drugi 3. srpnja i posljednji 10. srpnja.

Više o romanu i autorici čitajte u razgovoru za portal Story.hr

Tekst i foto: Story.hr

Najnovije

Najpopularnije