Očajni smo roditelji te bih vas zamolili za savjet. Otkad je naša mala princeza došla na svijet nastali su joj problemi. Imala je grčiće do 3. mjeseca, noću nikako nismo spavali,
kupovali kapi i sve preparate da nam pomogne. No i dalje je bilo isto. Sa 4 mjeseca je i dalje plakala pa smo prepostavljali da su zubići, kupili gel te ogrlicu jantara. Zubićima zasad ni traga samo su dosta crvene desni i dosta slini. Sad sa 6 mjeseci malena je i dalje nervozna, plačljiva, noću se budi svaka 2 sata, a po danu spava po cca 15 min 3 puta. Kad je budna većinom je plačljiva. Dojim je al sam joj počela dodavati bebimil i kašice jer sam mislila da nije možda gladna! Molim vas dajte savjet u čemu griješimo, zašto ne spava, kako joj pomoći?


U dobi od 6 mjeseci joj slobodno dajte nadohranu, svakako da joj dojenje nije dovoljno.

Zubići još izbijaju i izbijat će pa beba može biti cendrava još neko vrijeme.

Pretpostavljam da beba dobro napreduje.

Izađite s bebom što više u šetnju, na svježi zrak, beba će se malo iscrpiti i bolje spavati.

U dobi od 6 mjeseci joj slobodno dajte nadohranu, svakako da joj dojenje nije dovoljno. Zubići još izbijaju i izbijat će pa beba može biti cendrava još neko vrijeme. Pretpostavljam da beba dobro napreduje. Izađite s bebom što više u šetnju, na svježi zrak, beba će se malo iscrpiti i bolje spavati.