Postoji li netko tko nije iskusio stres prilikom hranjenja bebe? Dok puštate mališana da sam jede, tražite vodu za piće i igračku kojom ćete ga zabaviti, no niste se ni okrenuli, a već je pola kašice završilo na podu i na obližnjoj stolici. Nakon nervoze zbog toga je li dijete pojelo dovoljno čeka vas i nervoza zbog čišćenja stana. Jedna je majka odlučila kako je vrijeme da prestane mesti i brisati i došla je na odličnu ideju. Svoju je bebu zajedno sa stolicom za hranjenje stavila u veliku, plastičnu kutiju za pohranu stvari i tako sačuvala parket i živce.

majka otkrila trik kako spriječiti nered dok beba jede
TikTok Screenshot Mama se dosjetila odličnom triku kako spriječiti nered po stanu dok beba jede

Video na kojoj oduševljeno dijete samo jede u kutiji podijelila je na TikToku gdje je do sada pregledan više od 6 milijuna puta.

@elcreate Until he outgrows it, this is working a trick #NoMoreMess#parentinghack#fyp#weaning#selffeeding#babyweaning#babiesoftiktok#babytiktok#babyhack#babyhacks#foryoupage#fypシ#fypage#fypシ゚viral#trending#trendingvideo#trendingsong#trendingtiktok#trendingtiktoks#viral#viralvideo#viraltiktok♬ original sound - Elcreate