EROS RAMAZZOTTI S KĆERI AUROROM: Ova djevojčica kojoj je 1997. posvetio svoj veliki hit nedavno mu je rodila prvo unuče

Danas 26-godišnja Aurora najstarije je dijete glazbene legende Erosa Ramazzottija. Danas je predivna mlada žena koja je krajem ožujka rodila malenog Cesarea, Erosovo prvo unuče. Pogledajte idilične obiteljske fotografije

Instagram Eros Ramazzotti postao je djed malenog Cesarea kojeg mu je najstarija kćer rodila krajem ožujka

Iako se od njezine majke, švicarskog modela Michelle Hunziker, rastao 2002. kada je Aurora imala šest godina Eros Ramazzotti i dalje je izrazito blizak sa svojom najstarijom kćeri.

Ova 26-godišnjakinja je krajem ožujka rodila prvo dijete, malenog dječaka Cesarea, i od onda pratitelje na svom Instagram profilu uveseljava intimnim obiteljskim fotografijama. Tako je prije par dana objavila sliku na kojoj u frizerskom salonu doji sina, a uz nju je napisala: „Ključan je multitasking“.

Iako je znala nastupati s ocem Aurora se nije posvetila glazbi, danas je uspješna influencerica koju na Instagramu prati 2.6 milijuna ljudi, a dijete je dobila s godinu dana starijim Goffredom Cerzaom koji potječe iz ugledne rimske obitelji. Osim s partnerom, Aurora često objavljuje fotografije i sa slavnim roditeljima.