Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOJILA U SVOME AUTU I DOŽIVJELA NEUGODNOST: Nepoznati muškarac je optužio da širi nemoral

Autor Sanja Matasić

Dojenje u javnosti tema je oko koje se lome mnoga koplja.

 mama doji bebu u autu.jpg Izvor: TikTok Screenshot

Mlada majka dviju djevojčica, Gelsey Maree, doživjela je neugodan susret s nepoznatim muškarcem koji ju je verbalno napaojer je u autu dojila svoju nekoliko mjeseci staru bebu. Ona je uspjela snimiti razgovovor, koji je potom objavila na svome TikToku.

@gelseymaree I just ❤️ people #breastfeedingprobz♬ original sound - Gelsey Maree

Ona je dakle sjedila u svome automobilu, na parkingu, i dojila djevojčicu. Muškarac, koji joj je prišao kako bi od nje tražio da se makne s parkinga, imao je argumente da njegova djeca sjede u autu do nje i da su primorana gledati njezine grudi, što je, prema njegovu mišljenju, neprimjereno.

‘Ako sam u vlastitom autu, ovo je moje vlasništvo, moje privatno područje. Na vama je hoćete li gledati u moj auto ili ne’, objašnjavala je smireno mlada mama. No muškarac je grubo nastavio objašnjavati da ona, bez obzira na to što je u vlastitu autu, nema pravo dojiti na javnome parkingu.

Kada mu je Gelsey zaprijetila da će pozvati policiju, njegova je rečenica bila: ‘Pozovite koga hoćete, ja se ne bojim čovjeka, ja se bojim Boga’.

Malo je reći da je Gelsey bila šokirana čovjekovim stavom i ponašanjem, ali prema komentarima ispod videa, ipak nije pozvala policiju.

Anketa

Što mislite o dojenju na javnome mjestu?

  • Majka treba slobodno dojiti na javnome mjestu.

    58.95% (56)

  • Majka bi trebala pokriti grudi dok doji na javnome mjestu

    35.79% (34)

  • Majka ne bi trebala dojiti na javnome mjestu

    5.26% (5)

Što mislite o dojenju na javnome mjestu?

Rezultati

Možda će vas zanimati

Najnovije