Kada se ugase svjetla pozornice i show nakratko prestane i ove su glumice, pjevačice i modeli samo majke kojima je jedini cilj biti tu za svoju djecu. S jednom iznimkom – velik broj njih u odgoju ima pomoć dadilja, kuhara i ostalog osoblja koje im olakšava svakodnevicu i majčinstvo.

Tako je model Chrissy Teigen povodom Majčinog dana objavila fotografije svojih troje mališana, sedmogodišnje kćeri Lune, četverogodišnjeg sina Milesa i četveromjesečne kćeri Esti s dadiljama i kraj njih napisala: „Zahvalna sam svim ljudima koji su mi omogućili da budem najbolja majka. Beskrajno sam zahvalna na vašoj prisutnosti u našem domu, ali i u našim životima. Volimo vas“.

I reality zvijezda Kim Kardashian ima pomoć u svom domu, a to je na duhovit način otkrila njezina mlađa kćer. Naime, Kim je na svom Instagramu podijelila video čestitku, ali i ostale rukom pisane čestitke, koju je povodom Majčinog dana dobila od djece, devetogodišnje North, sedmogodišnjeg Sainta, petogodišnje Chicago i četverogodišnjeg Psalma čiji je otac reper Kanye West. Slavnu majku je najviše nasmijala čestitka malene Chicago koja je u izradi imala pomoć tete Khloe Kardashian. „Mama ne kuha, ona ima chefa“, komentirala je Chicago i napisala da njezina 42-godišnja majka ima 22 godine. Na pitanje koja je omiljena hrana njezine majke odgovorila je „salata“, a najdraži način opuštanja joj je „izležavanje u krevetu“. Odgovor na pitanje u čemu je Kim dobra glasi: „u odlasku u teretanu“. Zašto je njezina majka posebna? Chicago je odgovorila: „Zato jer me voli!“.

Instagram Kim Kardashian objavila čestitke djece povodom Majčinog dana

Glumica Kaley Cuoco proslavila je prvi Majčin dan, i tim se povodom također zahvalila svim ženama koje joj pomažu u odgoju kćeri Matilde. Osim njezine majke i svekrve tu je i niz drugih žena koje nije imenovala. Zvijezda serije „Teorija velikog praska“ i njezin partner Tom Pelphrey roditelji su postali prije svega mjesec i pol dana.


I njezinoj kolegici Rebel Wilson ovo je bio prvi Majčin dan, a tim je povodom podijelila je nekoliko fotografija s djevojčicom Royce Lilliam Elizabeth rođenom u studenom prošle godine. Slavna Australka dobila ju je s partnericom Ramonom Agrumu, a rodila ju je surogat majka.

Još jedna slavna žena koja je prvi put iskusila čari majčinstva je i reality zvijezda Paris Hilton koja je u siječnju sa suprugom Carterom Reumom dobila sina Phoenixa. Povodom Majčinog dana na Instagramu je objavila njegove fotografije i napisala: „Tako sam uzbuđena što ću proslaviti svoj prvi Majčin dan sa svojim malim anđelom Phoenixom. Biti mama je najnevjerojatnije iskustvo ikad. To je ljubav koja se ne može opisati riječima, osjećaj za koji nisam znala da postoji dok nisam primila svog malog princa u naručje. Gledati ga svaki dan kako raste i uči donosi mi toliko sreće i ispunjava moje srce s toliko ljubavi. Postoji nešto tako posebno u majčinstvu, nešto što nikad nisam u potpunosti razumjela sve dok i sama nisam postala majka. Na Majčin dan osjećam zahvalnost za ovo prekrasno putovanje“.

Glumica Priyanka Chopra koja sa suprugom Nickom Jonasom živi u SAD-u Majčin dan je ove godine obilježila u Londonu, a za šetnju engleskom prijestolnicom 15-mjesečnoj kćeri Malti Marie je odjenula čizmice Christiana Louboutina čija je cijena 395 dolara.

I neki su slavni očevi obilježili Majčin dan tako što su serijom obiteljskih fotografija iskazali zahvalnost na svojim partnericama i suprugama, ali i bivšim ženama.

Tako je glazbenik John Legend objavio montažu nikad prije viđenih obiteljskih fotografija i video zapisa, a u pozadini se čula pjesma „Wonder Woman“ posvećena majci njegove djece, modelu Chrissy Teigen.

Zvijezda američkog nogometa Tom Brady na Instagramu je odao počast svojoj bivšoj ženi, supermodelu Gisele Bündchen s kojom ima kćer Vivienne i sina Benjamina, još jednoj bivšoj supruzi, glumici Bridgette Moynahan s kojom ima sina Jacka, ali i majci Galynn. 'Sretan Majčin dan svim ovim nevjerojatnim ženama koje su toliko toga dale pružile obitelji. Hvala na vašoj ljubavi, suosjećanju i dobroti i na tome što ste nevjerojatan primjer svim našim mališanima. Jako smo vam zahvalni na podršci i pomoći da ostvarimo svoje snove. Svim majkama na svijetu želim poseban dan s ljudima koji ih najviše vole', poručio je sportaš koji se od brazilske ljepotice Gisele razveo u listopadu prošle godine nakon 13 zajedničkih godina.

Roker Ronnie Wood je poželio je sretan Majčin dan svim mamama, ali i svojoj 45-godišnjoj supruzi Sally s kojom ima blizanke Gracie Jane i Alice Rose. Član legedarne skušine Rolling Stones danas ima 75 godina, a djevojčice je dobio u svibnju 2016., netom prije nego li je proslavio 69. rođendan.