ASTROLOŠKA PREDVIĐANJA ZA GODINU KOJA DOLAZI: U 2023. ova 3 horoskopska znaka mogu očekivati trudnoću

Pred nama je nova godina koja će nekima biti posebno naklonjena što se tiče partnerskih odnosa i širenja obitelji.

Shutterstock

Glavni elementi svakoga znaka zapravo određuju razinu njegove plodnosti pa se tako zemljani i vodeni znakovi, kao što su Bikovi, Jarčevi, Djevice, Rakovi, Ribe i Škorpioni imaju tendenciju imati više djece. Vatreni znakovi, kao što su Ovnovi, Lavovi i Strijelci često se zadržavaju na najviše dvoje djece, a zračni Vodenjaci, Blizanci i Vage odlučuju se za jedno dijete ili čak potpuno odustanu od roditeljske uloge.

Jeste li spremni za majčinstvo ili za još koje dijete u obitelji? U sljedećoj godini astrolozi su prema konstelacijama zvijezda zaključili da tri horoskopska znaka mogu početi kupovati slatke kombinezone, kolijevke i ostale potrepštine koje svakoj bebi trebaju. Jeste li znali da trudnoća ovisi o tome gdje se nalazi Mjesec, ali i o podznaku u kojem ste rođeni.

Shutterstock 

Bik

Bikove sljedeće godine očekuju velike stvari. Naime prva četiri mjeseca nove godine Jupiter će im donijeti povoljnu energiju za partnerske odnose. Kako se otvaraju vrata i za kupovanja kupovine, nije ni čudo što vam na pamet pada širenje obitelji.

No osim Jupitera, Uran i Neptun su na vašoj strani pa će vas potaknut na povećanje obitelji i trudnoću... vrijeme je za doček prinove!

Vaga

Očekuje vas dobro zdravlje, a do travnja 2023. godine možete ostvariti uspjeh u karijeri i povećati prihode. Od početka svibnja očekuje vas sreća u ljubavnim vezama. Kako ćete većinu vremena biti dobro raspoloženi i spremni na promjene, vaša seksualnost i plodnost dolaze do punog izražaja.

Kao rezultat, može nastati beba...

Škorpion

U prva četiri mjeseca očekuje vas sreća u financijama. Zamišljajte želje i vjerujte da se mogu u ovom periodu ostvariti.
Ako vam u srcu negdje titra i želja za majčinstvo, 2023. je idealna za ovu promjenu. Jer, Jupiter i Neptun pogoduju vašoj plodnosti, a

Uran vašu vezu s partnerom može postaviti na neku višu razinu. Stoga, razmislite o mogućem dolasku bebe!