Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEZ CENZURE, POROD KAKAV ON STVARNO JEST: Ove fotografije pokazuju koliko je žensko tijelo čudesno

Već i ptice na grani znaju koliko je žensko tijelo fascinantno i na koje se sve situacije može prilagoditi, pogotovo kako je jako i izdržljivo tijekom poroda.

 Porod Izvor: Facebook/Instagram

Ako još dosad niste rodili, ali ste na tome uzbudljivome putovanju da postanete majka, sigurno će vas zanimati što se događa s vašim tijelom onoga trenutka kada je beba spremna za izlazak.

Zapravo, mnoge žene koje su iskusile porod tvrde da su tek tada uvidjele kolika snaga je u njima i koliki je njihov prag podnošenja boli. Možda zvuči zastrašujuće, ali bol i napor koji osjećate tijekom porođaja nemaju onu negativnu konotaciju, a vi sa sobom dalje u život nosite jedno dragocjeno iskustvo koje vas mijenja iz temelja.

 Stvarne fotografije s poroda Izvor: Facebook/Instagram

Jer, rađanje novoga života je doista poseban događaj, a spoznaja za što je sve vaše tijelo sposobno daje vam bolje poznavanje sebe i uvodi vas u jedan potpuno novi svijet.

Da ne govorimo o ljubavi prema djetetu, osjećaju kakav vjerojatno dotad niste iskusili. Mnogi su se pitali kako je uopće moguće da beba prođe kroz inače tako malen otvor na tijelu, a mi smo pronašli fotografije koje to i pokazuju (nije za one slabijeg želuca, iako je sve to prirodno i stvarno).

Bez cenzure prolistajte kroz našu fotogaleriju kako bi vidjeli čudo stvaranja života kroz različite vrste poroda:

Najnovije

Najpopularnije