KAKVI SU SPAVAČI MALI BIKOVI, A KAKVI RIBE? Horoskopski znak može puno toga reći o spavanju vaših beba

Što možete očekivati od svojih beba kad je riječ o spavanju, objašnjava astrologija.

Shutterstock

Horoskopski znakovi mogu da otkriti mnoge osobine vaše djece, pa čak i to kakvi su spavači, ali i načine pomoću kojih ćete ih lakše uspavati. 

Ovan

Ovan je jedan od najaktivnijih znakova u horoskopu, ali to nije dobra vijest ako ga pokušavate nagovoriti na popodnevno spavanje. Ova djeca stalno će se boriti s vama pa nema svrhe primjenjivati silu jer ćete samo pogoršati situaciju. Radije, popodnevni odmor pretvorite u opušteno druženje i maženje, a ako bude umoran, mali će Ovan sam zaspati.

Bik

Mališani rođeni u ovome znaku su već u djetinjstvu praktični i realistični. Kao jedan od smirenijih znakova, vaš će mali Bik vjerojatno spavati bez većih problema.

Shutterstock 

No Bikovi ne vole promjene pa biste mogli imati problema ako se poremeti rutina prije spavanja. Stoga, držite se rasporeda spavanja i beba Bik će spavati cijelu noć.

Blizanci

Blizanci predstavljaju dvostruku prirodu. Mali Blizanac može biti društven i zabavljati se u jednom trenutku, a ozbiljan i povučen u drugome. Glavna mu je odlika nemir, što znači da mu neće odgovarati da ima raspored spavanja. Uživajte u njihovoj svestranosti i radoznalosti, ali kada je u pitanju spavanje, nikad nećete znati što vas čeka.

Rak

Ovo je pravi kućni znak. Kada postoji mir u kući, vaša je beba sretna i zadovoljna, a to je pravi recept za dobar san. Imajte na umu da je mali Rak podložan promjenama raspoloženja. Budite spremni da mu pružite sigurnost i utjehu, posebno kada mu netko prekine san.

Lav

Dramatičan, siguran i kreativan, po prirodi vođa, Lav je još jedan energični znak. Mali Lav bi se radije igrao s prijateljima i igračkama nego spavao. On je fokusiran samo na sebe pa će se često dogoditi da probdije cijelu noć.

Djevica

Iako su ljubazne i marljive, Djevice su i sramežljive i samokritične. Malu ćete Djevicu morati dugo uvjeravati da ode na spavanje. A kako jako voli životinje, plišani zeko ili medo mogu biti ulaznica za san i ublažavanje strahova.

Vaga

Vaga je poznata kao mirna i pravedna. Traži ravnotežu i simetriju, a voli radi stvari u društvu s nekim. Budući da vjerojatno ne voli biti sama, zajedničko spavanje može biti dobra ideja u vašoj obitelji. Također, bilo bi dobro da vrijeme prije spavanja bude ispunjeno čitanjem zanimljivih priča ili razgovorom.

Škorpion

Iako izgleda vrlo hladno, Škorpioni su stravstveni i tvrdoglavi, ali i puni tajni i ljubomorni. Beba Škorpion je mala mudrica pa je nemojte niti pokušati uloviti na prevaru da ide na spavanac. Umjesto toga, ponudite joj izbore i nadajte se da će se odlučiti za onaj pravi - a to je poslijepodnevni odmor.

Shutterstock 

Strijelac

Oni su znatiželjni i puni entuzijazma, pravi neustrašivi putnici. Iznad svega, Strijelac vrednuje slobodu, ali što to znači za vašu malu znatiželjnu bebu? Morate paziti da bude sigurna jer je njezin avanturistički duh tjera da se u vrlo ranoj dobi penje po ogradi krevetića i izlazi na slobodu..

Jarac

Odgovoran Jarac je kralj samokontrole, što je u ovome slučaju odlično. Beba Jarac držat će se rasporeda spavanja, a njezina unutarnja nezavisnost omogućit će joj da spava sama i da se samostalno umiri tijekom noćnih buđenja.

Vodenjak

Prema astrologiji, njima treba vremena samo za sebe kako bi obnovili svoju snagu. Beba Vodenjak je vrlo energična kada je budna, ali joj je potreban dobar san kako bi se odmorila. Imajte na umu da će se Vodenjak prilagoditi energiji oko sebe, pa ako želite da kvalitetno spava, osigurajte mu mirnu i tihu okolinu.

Ribe

Bebe u ovom znaku uživaju u kupanju i spavanju. Jedan je od najprijateljskih znakova jer Ribe vole biti okružene ljudima. Teško ih je maknuti iz okoline u kojoj se osjećaju emotivno sigurne, ali možete joj olakšati spavanje tako što ćete je okružiti glazbom, da u zemlju snova utone uz slatku uspavanku.