SAMOHRANA MAMA RODILA TROJE DJECE U JEDNOJ GODINI, A NISU TROJČEKI: 'Najbolji šok u mom životu'

Stephanie Hansen iz SAD-a je na TikToku objavila video u kojem objašnjava kako je rodila troje djece u 10 mjeseci te kako se snalazi u novonastaloj situaciji.

Screenshot TikTok Rodila troje u jednoj godini

Svi mi znamo da je 'hendlanje' tek jedne bebe novopečenim mamama itekakav posao i da se svaka mlada žena mora priviknuti na drugačiji stil života nego što ga je vodila dosad.

Čim ta faza prođe, lakše je, no možda će vam biti još lakše ako pomislite na samohranu mamu Stephanie i njenu priču. Nakon što je čujete, imat ćete osjećaj kao da stvarno nemate što previše 'kukati'.

StephanieHansen (33) iz SAD-a je, naime, na TikToku pod nadimkom 'stephmchhans', objavila video u kojem objašnjava kako je rodila troje djece u 10 mjeseci te kako se snalazi u novonastaloj situaciji.

'Rodila sam tri bebe 2020. godine. Da sam trudna s blizancima, otkrila sam 15 tjedana nakon što sam rodila prvo dijete. Ovo je moja ženska banda', napisala je u objavi.

Stephanie je također objasnila da joj je prva kći Daphne rođena u siječnju, a blizanke Rubie i Penelope u prosincu iste godine.

'Najbolji šok u mom životu', nadopisala je uz objavljeni video.

Inače u prosjeku, većina žena ponovno nakon poroda počne ovulirati nakon 45 dana ili šest tjedana.

Stephanie je bila u novoj vezi nakon rođenja prve kćerkice, i taman prije nego što je krenula piti kontracepcijske pilule, doznala je da je opet trudna. S novim dečkom više nije, ali joj uvelike pomaže s odgajanjem beba, makar više ne žive na istoj adresi.