Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KNAP-ov Božić u kvartu

Pred kraj samoga Adventa, u petak, 22. prosinca od 17 sati, Centar KNAP vas poziva na Božić u kvartu

Ako vam je dosta gužve u centru grada, zavirite u KNAP-ovo mirno i ugodno dvorište gdje vas očekuje veseli i raznolik program za male i velike.

Započet će s Last minute Božićnim sajmom u 17 sati, gdje ćete moći pronaći mnogo maštovitih i unikatnih poklona, prirodne kozmetike, umjetničkih radova, nakita, ukrasa za bor, sitnih božićnih kolača i svih onih sitnica bez kojih Božić ne bi bio potpun. Tu je i poseban poštanski ured Sjevernog pola gdje će najmlađi, ali i oni malo veći taman na vrijeme stići napisati pismo djedu Božićnjaku uz pomoć njegovih vilenjaka.

Osim što ćete u Knapu riješiti problem oko poklona za svoje najmilije, napisati pismo djedu Božićnjaku, moći ćete uživati uz najljepše božićne pjesme koje će pjevati Kikići, zbor glazbene škole Baloković i njihov posebni gost - mladi operni pjevač Kristijan Dragović.

Najmlađe očekuje poseban poklon; predstava - Kako su djeca pomogla Vilenjaku koju će u 18 sati izvesti kazališna skupina ABCD.

Za kraj, u 20 sati, roditelji će se s djecom moći opustiti uz KNAP-ovu nagrađivanu božićnu komediju za cijelu obitelj - Dr. Wong u izvedbi Tetara Gudeamus.

PROGRAM:

17.00 - 20.00h Last minute Božićni sajam

17.00 - 20.00h Poštanski ured Sjevernog pola

17.30h pjevaju nam Kikići

18.00h dječja predstava - Kako su djeca pomogla Vilenjaku

19.00h dječji zbor Kikići i Slavuji

19.30h zbor Glazbene škole Z.Balokovića + Kristijan Dragović - kontratenor

20.00h obiteljska predstava Dr.Wong

Uz zvukove božićnih pjesama, mirisa kolača i kuhanog vina možda vam se KNAP-ov Božić učini kao najbolji!

Ulaz na sva događanja je slobodan!

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije