Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darujemo dvije ulaznice za koncert Kad si sretan Jacquesa Houdeka u Lisinskom

U subotu, 16. prosinca 2017. u 10 i 12 sati na programu u Lisinskom vaše mališane očekuje jedinstveni glazbeni doživljaj koji se već nekoliko godina zaredom tradicionalno u prosincu održava u Lisinskom!

Svakoga čovjeka uz djetinjstvo vežu omiljene dječje pjesmice uz koje je odrastao. Klinci novoga tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album ''Kad si sretan'' i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa Houdeka. Kada je sa svojom ekipom prije dvanaest godina stvarao ovaj album, vjerojatno nije mogao ni zamisliti kakav će uspjeh postići. Iako su oni mališani koji su odrastali uz Jacquesov album ''Kad si sretan'' danas već pred završetkom osnovne ili srednje škole, zasigurno ih već sam spomen albuma asocira na nešto sretnije, bezbrižnije dane ranoga djetinjstva. U bezvremenskim hitovima za djecu ''Nije lako bubamarcu“, ''Zeko i potočić“, ''Kad si sretan“, ''Kad se male ruke slože“... i neponovljivim Jacquesovim izvedbama i današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati.

I nakon dvanaest godina album ''Kad si sretan“ još uvijek je najprodavaniji album za djecu novoga tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu, a u sklopu dječjeg programa Jacques djecu i njihove roditelje uvijek razveseli i velikim hitovima za djecu sa svoga drugoga albuma dječjih pjesama ''Idemo u zoološki vrt'' koji je osvojio diskografsku nagradu Porin za najbolji dječji album, a s kojega su pjesme ''Idemo u Zoo'', ''Voda'', ''Mišić Janko''... postale omiljene nekim novim klincima!

U suradnji s Koncertnom dvoranom Lisinski vodimo najbržu čitateljicu ili čitatelja i njezino dijete na koncert od 12 sati. Potrebno je da se prvi prijavite na naš mejl [email protected] sa svojim podacima (svakako i kontakt telefon) i naznakom "Kad si sretan" u naslovu mejla.

Sretno!

30.11.2017.

Dobitnice ulaznica su mama i kći Marina i Eva Čopor iz Zagreba. Svaka čast na brzini!

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije