Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promocija slikovnice Lav i ptica

U petak, 29. 9. 2017. u 18 sati dođite s djecom na promociju slikovnice Lav i ptica u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Bogdana Ogrizovića u Zagrebu (Preradovićeva 5)

Nagrađivanu slikovnicu Lav i ptica autorice Marianne Dubuc imat ćete prilike upoznati na promociji u petak 29. rujna od 18 do 20 sati u knjižnici Bogdan Ogrizović. Izdavač slikovnice je nakladna kuća Harfa. Na promociji će slikovnicu predstaviti glavna urednica Irena Orlović i objasniti zbog čega je odabrala baš ovu slikovnicu za izdavanje na hrvatskom jeziku. O umjetničkoj vrijednosti te važnosti kvalitetnih slikovnica govorit će prevoditeljica i teoretičarka književnosti Anda Bukvić Pažin, a o praktičnom poticanju čitanja od najranije dobi doznat ćete od Marije Ott Franolić, teoretičarke književnosti i članice Blaberona, udruge za poticanje čitanje i kritičkog mišljenja.

Predstavljanje je namijenjeno prvenstveno odraslima - roditeljima, edukatorima, pedagozima, logopedima, odgojiteljima... ali je organizirano i čitanje slikovnice tako da su dobrodošla i djeca!

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije