Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatna radionica odvikavanja od pelena

Želite brzo i jednostavno odviknuti dijete od pelene? Niste sigurni je li dobro to što radite u procesu odvikavanja? Vaša beba nije još napunila godinu dana i vi je želite krenuti odvikavati od pelene, ali vam svi savjetuju da je ...

Kako bi pomogli roditeljima i olakšali im donšenje odluke o odvikavanju od pelena, stručnjaci iz SimBexa Hrvatska i Najsretnije bebe Hrvatska su osmislili posebnu tematsku radionicu. Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će saznati kako u samo 10 dana odviknuti dijete od pelena i naučiti ga na tutu bez suza i ispada bijesa.

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Odvikavanje od pelena i naučite:

  • kako uštedjeti i do 10 000 kn godišnje na pelenama
  • prednosti eko pelena
  • kako brzo i učinkovito odviknuti dijete od pelena
  • kada krenuti u odvikavanje od pelena
  • dječji jezik i njegova primjena kod odbijanja tute i ispada bijesa
  • kako kroz igru pridobiti dijete na upotrebu tute

Radionica je besplatna i održava se 8.7. 2017. u 11 satina adresi Trnjanska 59a, 10 000 Zagreb

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na: [email protected]

Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica djeluje na raznim roditeljskim portalima, te je dio stručnog tima Abecede roditeljstva. Surađuje s vrtićima i školama, te gostuje s predavanjima na Učiteljskoj akademiji s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu.

Tekst: I.B.

Foto: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije