U Probnoj kući IKEA posjetitelji mogu isprobavati IKEA proizvode i rješenja za uređenje i opremanje doma, ali i dobiti savjete naših stručnjaka. Naime, mi znamo kako je odabir namještaja proces koji zahtijeva određeno vrijeme i angažman te Probnom kućom želimo omogućiti ljudima da najprije isprobaju rješenja koja nudimo i pronađu najbolji način kako ih implementirati u svoj dom. Također, posjetiteljima Probne kuće pripremamo i brojna iznenađenja“, najavio je Igor Štefanac, PR menadžer IKEA Hrvatska.

Smještena u prostoru veličine 500 m2, Probna kuća IKEA posjetiteljima će olakšati odabir i planiranje kuhinje uz pomoć IKEA stručnjaka, kao i odabir i planiranjePAX sustava ormara. Uz stvarne kuhinje, građani će uz pomoć tehnologije virtualne stvarnosti moći zaviriti i u IKEA virtualnu kuhinju. Svakog utorka i četvrtka od 18 sati, posjetitelji će se moći opustiti uz nove švedske igrane i dokumentarne filmove, za što se pobrinulo Veleposlanstvo Švedske u Republici Hrvatskoj. Srijeda poslijepodne je rezervirana za obiteljski turnir Čovječe, probaj se ne naljutiti.

otvorena-probna-kuca-ikea-u-ilici

Prva aktivnost za građane slijedi već ovu subotu, 29. listopada, pod nazivom Probaj jesti Frühstück u krevetu. Posjetitelje Probne kuće IKEA zabavljat će dobro uhodani DJ trojacFrühstück s kojim smo se već družili na vrhu zagrebačkog Drvenog nebodera u sklopu IKEA urbanog vrta. Rasplesanu atmosferu dodatno će začiniti i tim IKEA Fooda koji će okupljenima servirati slasne i zdrave zalogaje.

Za najvažnije ljude na svijetu – djecu, osiguran je i opremljen poseban kutak u kojem će se moći bezbrižno zabavljati i razvijati svoju kreativnost i maštu. Među inspirativnim aktivnostima koje je IKEA osigurala za djecu su brojne radionice i dječje predstave koje pripremamo u suradnji s kazalištem Tvornica lutaka. Radionica izrade skulptura od povrća te predstava o važnosti očuvanja okoliša educirat će najmlađe o održivosti koja je iznimno važna za tvrtku IKEA.

otvorena-probna-kuca-ikea-u-ilici

Prva organizirana aktivnost s djecom održat će se sljedeći ponedjeljak, za Noć vještica, podnazivom Probaj biti zombi DJ. Djeci od 3 do 12 godina pripremili smo pravo šminkanje u zombije, a DJ će učiti male zombije kako miksati glazbu na partiju. U prosincu će dječji kutak Probne kuće posjetiti Sveti Nikola, Sveta Lucija te Djed, ali i Baka Mraz. Na samu Staru godinu očekuje nas i jedna kazališna praizvedba. Riječ je o predstavi Popeye.

S partnericama iz udruga B.a.b.e., Ženska soba i CESI, od 25. studenog do 10. prosinca u Probnoj ćemo kući nizom aktivnosti obilježiti 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama.

Usuradnji s Udrugom Kamensko, organizirat će se besplatni tečaj osnova šivanja i krojenja za odrasle, a uoči Svetog Nikole djeca će imati priliku uz stručnu pomoć teta iz Kamenskog izraditi svoje platnene čizmice za poklone. U Probnoj kući održavat će se i besplatni tečaj osnova švedskog jezika. Ljubitelji fotografije i gastronomije doći će na svoje na radionici umjetničkog fotografiranja hrane, a pripremili smo i radionicu ouzgoju biljaka kod kuće.

Posebna poslastica bit će proslava iznenađenjaza rođendan jednog IKEA fana rođenog u studenom, a trend spavanja u robnim kućama IKEA diljem svijeta moći će iskusiti i hrvatski zaljubljenici u skandinavski dizajn i to u Probnoj kući IKEA.

Detaljan pregled svih aktivnosti u Probnoj kući moći će se od utorka 25.10., pratiti na web stranici vizijadoma.hr/probna_kuca.

Prijave za radionice i kazališne predstave bit će moguće isključivo putem web stranice s članskim brojem programa vjernosti IKEA FAMILY.

Zbog ograničenog broja mjesta na radionicama i predstavama, sve prijave za radionice i predstave za djecu bit će moguće isključivo putem web stranice vizijadoma.hr/probna_kuca.

Uvjet za sudjelovanje u radionicama i dječjim predstavama je članstvo u IKEA FAMILY programu (potreban članski broj za registraciju). Učlanjenje u IKEA FAMILY moguće je online na ikea.hr ili u Probnoj kući putem obrasca.

Pratite Facebook stranicu IKEA Hrvatska i rezervirajte na vrijeme svoje mjesto na aktivnostima u Probnoj kući IKEA!

otvorena-probna-kuca-ikea-u-ilici

Tekst i foto: promo