Hit dječja predstava Maša i medvjed u izvedbi beogradskog Mašinog pozorišta nasmijat će mališane i u listopadu! Nakon pet rasprodanih predstava u svibnju i lipnju te one u rujnu, Maša i medvjed ponovno dolaze u Centar za kulturu Trešnjevka (CEKATE)u subotu, 1. listopada u 18.00 sati, a ulaznice za ovaj interaktivni i edukativni kazališni komad, koji je osvojio srca Hrvatske, ali i cijele regije već se nalaze u prodaji u sustavu Eventima po cijeni od 40 kuna.

Predstavu u izvedbi Mašinog pozorišta u regiji je odigrana više od 500 puta, u Hrvatskoj dosad 72 puta, a zbog velikog interesa su u svakom hrvatskom gradu u kojem je dosad gostovala odigrana i do put šest puta, a tom se rekordu približio i Zagreb kad su u svibnju odigrane četiri predstave u nizu. Hoće li rujanska subota oboriti šibenski rekord u broju uzastopnih predstava ostaje vidjeti, no sudeći prema oduševljenju najmlađih i njihovih roditelja, nije nemoguće.

Ova je predstava u trajanju od 45 minuta u potpunosti prilagođena dječjem uzrastu, a važno je naglasiti kako je glavni cilj postići interakciju glumaca s djecom te najmlađe na taj način educirati o važnosti ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije. Priča je poznata – Maša je živahna djevojčica dobra srca koja se izgubila u šumi, a zatim je zalutala u medvjedovu kuću pa se on počeo brinuti o njoj. Zajedno doživljavaju brojne komične zgode, u koje Maša upadne zbog svoje razigranosti i znatiželje, dok je Medo tu da spasi stvar. Uz Mašu i medvjeda, u predstavi se pojavljuje i čarobnjak Zloćko Boćko, koji je zaledio cijelu šumu pa će glavni dvojac tražiti pomoć djece iz publike kako bi ga pobijedili.

dijelimo-ulaznice-za-kazalisnu-predstavu-masa-i-medvjed

Zanimljiva i dinamična, posebna po tome što potiče na interakciju i uključivanje, predstava je djelo Saše Pantića, srpskog glumca, scenarista i redatelja koji je režirao je više od 15 dječjih predstava. Likove utjelovljuju akademski glumci Andrija Kovač, Jelena Krkić te Aleksandar Radović u alternaciji s redateljem predstave Pantićem, dok su kostimi i scenografija djelo Bojana Četkovića.

Predstava Maša i medvjed u izvedbi Mašinog pozorišta dobila je zahvalnicu od Udruženja mama s otoka Cresa, a u Zagreb je ponovno dovodi agencija Spotlight iz Osijeka.

Ulaznice za ovaj interaktivni i edukativni kazališni komad, koji je osvojio srca zagrebačkih klinaca mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 40 kuna (ulaznice trebaju kupiti svi, neovisno o dobi).

dijelimo-ulaznice-za-kazalisnu-predstavu-masa-i-medvjed

Kako do besplatnih ulaznica?

Šest ulaznica razveslit će i naše najbrže čitatelje, molimo da se prijave oni koji već dulje kod nas nisu ništa osvojili :) Dijelimo 3 puta po dvije ulaznice za ovu predstavu 1. listopada od 18 sati u Centru za kulturu Trešnjevka (CEKATE), Park stara Trešnjevka 1, Zagreb. Osvojit će ih oni koji najbrže pošalju svoje podatke (ime, prezime, adresa, mob) s naznakom "Za Mašu i medvjeda" na naš mejl: urednistvo@roditelji.hr

Dobitnice ulaznica su: Marija Beljo iz Velike Gorice, Anastazija Mrvelj i Sanela Sambolek iz Zagreba. Ulaznice podižete 20 minuta prije početka predstave na ulazu u dvoranu. Čestitamo!

Tekst i foto: promo