Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sajam vjenčanja koji pomaže Palčićima

Sajam vjenčanja i ove godine nastavlja suradnju s humanitarnom akcijom „Palčić gore!“, kojom se nastoji ukazati na potrebe i probleme prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja. Posjetite sajam u Rijeci i spojite ugodno s korisnim!

Sajam vjenčanja na području Rijeke i okolice održava se već 15 godina zaredom, a ovoga vikenda, 24. i 25. siječnja svoja vrata otvara u prostoru Atletske dvorane Kantrida, Istarska 1, Rijeka. Sajam vjenčanja sjedinjuje ono nabolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, radionice, degustacije, popuste i nagrade te obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem. Projekt koji redakcija magazina Vjenčanja, izdavačke kuće Adria Media organizira u četiri grada u Hrvatskoj (Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu) duga je već 17 godina.

Nastavlja se i suradnja s nacionalnom humanitarnom akcijom „Palčić gore!“, kojom se nastoji ukazati na potrebe i probleme prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja. Prošlogodišnjom akcijom na Sajmu vjenčanja u četiri grada za Palčiće je prikupljeno 23.151 kuna te su kupljena dva perfuzora. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, ali prije svega pomoći Palčićima.

U subotu, 24. siječnja u 18 sati na VIP modnoj reviji humanitarnu akciju „Palčić gore!“ podržat će poznate osobe poput Ivane Bilen, novinarke i reporterke HRT-a, riječkih manekenki Vedrane Linardić, Nikoline Miletić i Ivane Paris, zatim Nikoline Tomljanović, članice grupe ENI, modne blogerice Marije Mažar, dr. sc. Sanje Zambelli, profesorice Veleučilišta u Rijeci, voditelja i komičara Davora Jurkotića i mnogih drugih. Podršku Palčićima svojim će kreacijama iskazati i modni dizajner Juraj Zigman.

Ulaz na sajam je slobodan, a više informacija može se pronaći www.magazinvjencanja.hr

Raspored sajma:

Subota 24. siječnja 2015.

10.00 otvaranje sajma za posjetitelje

12.00 modna revija & degustacija slastica

16.30 cvjetna radionica

18.00 VIP modna revija

20.00 zatvaranje sajma za posjetitelje

Nedjelja 25. siječnja 2015.

10.00 otvaranje sajma za posjetitelje

12.00 modna revija & degustacija slastica

16.00 make-up & hair show

17.00 modna revija

19.00 zatvaranje sajma za izlagače

Tekst i foto: Sajam vjenčanja promo

Najnovije

Najpopularnije