Slavni Oskarovac Robert De Niro koji je u kolovozu proslavio 80. rođendan iznenadio je javnost u travnju ove godine informacijom da je dobio sedmo dijete. Majka djevojčice Gije Virginije je 45-godišnja trenerica borilačkih vještina Tiffany Chen s kojom je u vezi od 2021. Kako se u ovim poznim godinama snalazi u brizi i odgoju bebe otkrio je za The Guardian. "Ide dobro. Nikad ne znate što će se dogoditi. Djeca te neprestano iznenađuju”, priznaje glumac, a na pitanje jesi li stvari s godinama lakše otkriva: "Ne može biti lakše. Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne dižem teške stvari. Tu sam, podržavam svoju djevojku. Ali ona obavlja sav posao. I imamo pomoć, što je također važno”.

Robert De Niro pokazao fotografiju sedmog djeteta, kćeri Gije Virginije
CBS/Profimedia Robert De Niro je u svibnju pokazao fotografiju sedmog djeteta te otkrio spol i ime

De Niro je priznao i kako napokon uživa u očinstvu. "Uživam. U svemu. S bebom je drugačije nego li s mojom 11-godišnjakinjom. Nego li s mojom odraslom djecom. Nego li s mojim unucima. Sve je drugačije. Za početak, ne razgovaram s odraslom djecom onako kako razgovaram sa svojom bebom. Ili na način na koji razgovaram sa svojom 11-godišnjakinjom, iako je prilično pametna“, objasnio je.

S obzirom na to da je dosta kasno dobio sedmo dijete, novinar ga je upitao boji li se starenja. "Svjestan sam toga. Više razmišljaš o vremenu. Svako ljeto, svaku novu sezonu, kažete: 'Iskoristit ću ovih nekoliko mjeseci ljeta da budem sa svojom djecom, svojom obitelji'. Ne mogu čekati sljedeće ljeto – ne znate što će se dogoditi. Tako svaka stvar postaje važnija. Sve što radim vremenski je važno. Više ne razmišljam o tome što ću raditi za dvije godine, razmišljam o tome što ću raditi sada”, istaknuo je.

maxresdefault.jpg
CBS screenshot 'Uživam. U svemu. S bebom je drugačije nego li s mojom 11-godišnjakinjom', kaže De Niro