Glasnogovornik glumačke legende potvrdio je za portal TMZ da Al Pacino čeka četvrto dijete s djevojkom Noor Alfallah. Producentica koja je 54 godine mlađa od Pacina trudna je osam mjeseci, a spol bebe nije poznat. Par je u vezi navodno od travnja 2022.

profimedia-0780428098.jpg
Profimedia Al Pacino je u travnju 2023. snimljen s 29-godišnjim producenticom Noor Alfallah koja je trudna osam mjeseci

Pacino se nikad nije ženio, a s dvije različite žene ima troje djece. Učiteljica glume Jan Tarrant rodila mu je danas 33-godišnju kćer Julie, a kolegica Beverly D'Angelo 22-godišnje blizance Oliviju i Antona.

Ovaj mjesec objavljena je vijest i da je njegov kolega s kojim je glumio u nekoliko filmskih hitova, Robert De Niro, dobio sedmo dijete s djevojkom Tiffany Chen. I on se na još jedno dijete odlučio u zrelijim godinama, naime ima 79.

profimedia-0700737032.jpg
Profimedia Robert De Niro i Al Pacino snimljeni prošle godine na premijeri filma 'Heat' u New Yorku Pictured: Robert De Niro,Al Pacino,Image: 700737032, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Pictured: Robert De Niro,Al Pacino, Credit line: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia