Ova predviđanja će vam pomoći da isplanirate svoj život i postavite ciljeve za budućnost ukoliko želite imati obitelj. Možda mislite da još uvijek nije pravo vrijeme za takvu odluku, ali astrolozi kažu kako za svaki horoskopski znak postoji trenutak u kojem su se zvijezde tako idealno posložile da bi bila šteta ne iskoristiti ga.

Ribe – savršena dob je 28
Ribe su veliki sanjari, sanjaju o dolasku potomka na ovaj svijet. No morat ćete pričekati do kasnih dvadesetih kako bi se vaš san ostvario. Do tada se možete usredotočiti na karijeru i druge životne ciljeve.

Jarac – savršena dob je 21
Jarac poštuje tradiciju i običaje i dovoljno je zreo da se nosi sa svim odgovornostima. Stoga je idealno vrijeme za vjenčanje i djecu u ranim dvadesetima. Imate sve kvalitete odlične majke i uspješno ćete balansirati s privatnim životom i karijerom.

Djevica – savršena dob je 30
Žena Djevica stalno odgađa rađanje zato što je više fokusirana na karijeru. No, trudnoća bi se trebala dogoditi oko 30-e, i to slučajno, bez ikakvog plana.

Strijelac – savršena dob je 26
Strijelci su po prirodi pustolovi, vole putovati pa ih ideja da imaju dijete može uplašiti jer ne žele biti vezani. Idealno bi bilo roditi u dobi od 26 godina. Očigledno je da će to biti planirana trudnoća. Postupno ćete ublažiti svoju avanturističku prirodu i počet ćete se brinuti za obitelj.

Horoskop otkriva koja je vaša idealna dob za rađanje
Shutterstock Strijelci su po prirodi pustolovi, vole putovati pa ih ideja da imaju dijete može uplašiti jer ne žele biti vezani

Lav – savršena dob je 33
Ambiciozni Lavovi najprije žele ostvariti svoje profesionalne ciljeve i živjeti kao lavovi, uživati u životu punim plućima, a tek u tridesetima planirati dijete. Tu će vaš multitasking doći do izražaja - brinut ćete za bebu, obitelj i karijeru.

Rak – savršena dob je 20 godina
Rak je pravi majčinski tip i spreman je rano zasnovati obitelj. Budući da često žele više djece, mogu slobodno rađati do 30-e.

Škorpion – savršena dob je 27
Vodit ćete vrlo sretan i romantičan život do 27. godine, a zatim se odlučiti na dijete. Bit ćete jako uzbuđeni što ćete dobiti dijete i imate sve osobine sjajne majke. Nikada nećete pristati na kompromis što se tiče vaše djece.

Vodenjak – savršena dob je 34
Ovaj horoskopski znak je dijete u duši. Po prirodi ste koketni i nikada nećete biti psihički spremni imati obitelj. Stoga nemojte žuriti s trudnoćom. Oko 34. godine bit ćete emocionalno stabilniji i zreliji.

Bik – savršena dob je 22
Ovaj horoskopski znak prvo želi pronaći partnera punog ljubavi koji će brinuti o njemu i djeci. Rano ćete zasnovati obitelj i djeci ćete prenijeti istinske obiteljske vrijednosti.

shutterstock_1927584686.jpg
Shutterstock Bikovi će rano zasnovati obitelj i djeci prenijeti istinske obiteljske vrijednosti

Vaga – savršena dob je 29
U dvadesetima ćete biti zaposleni i fokusirani na karijeru, no kada jednom dobijete dijete nestat će strah i uživat ćete u majčinstvu.

Blizanci – savršena dob je 33
Uživat ćete u mirnom životu sa supružnikom, a tek ćete se u dobi od 33 godine odlučiti na bebu. I bit ćete izvrsna mama svom novorođenčetu.

Ovan – savršena dob je 19
Marljivi ste i jako dobro planirate svoju budućnost. Možda je to razlog radi kojeg ćete rano započeti obiteljski život. Udat ćete se do 19. godine i planirate imati dijete do 21. godine.

shutterstock_1643036305.jpg
Shutterstock Ovnovi će rano započeti obiteljski život

Izvor: astrologergupta.com