Trudnica koja je željela ostati anonimna podijelila je ružno iskustvo koje je doživjela prilikom posjeta jednoj zagrebačkoj, kvartovskoj ginekološkoj ordinaciji. Neugodna situacija dogodila se još u čekaonici kada ju je sestra, kako je ispričala za portal Zagreb.info, pred svim pacijentima pozvala u ordinaciju riječima „Ajmo trudnica“.Budući da su u čekaonici bili ljudi koje je poznavala, sada su svi, i prije nego li neki članovi obitelji, znali da je trudna.A napominje, riječ je tek o 7. tjednu trudnoće i to visokorizične.

shutterstock_67340119.jpg
Shutterstock 'Nisam mogla dobiti isprintan papir s ultrazvuka jer se taj papir štedi, tako da sam partneru i bližnjima opisivala kako moja bebica izgleda', ispričala je

“Na prvom pregledu ginekologinja mi je na zahtjev da pogledam pokrete bebice koji se vide na ultrazvuku rekla da nemam što vidjeti i što ću to gledati, na što sam zašutjela zbunjeno. Također, nisam mogla dobiti isprintan papir s ultrazvuka jer se taj papir štedi, tako da sam partneru i bližnjima opisivala kako moja bebica izgleda. Štedjeli su se i papirnati ručnici, pa sam gel koji se koristi prilikom pregleda ultrazvukom brisala o svoju majicu”, za spomenuti je portal ispričala ogorčena žena.