“Sretan 20-i mom velikom dečku… i neka svaka slijedeća bude sve ljepša,sadržajnija,zdravija… neka se želje ispunjavaju jedna za drugom… i ne brini,svijet odraslih nije tako strašan i ozbiljan… Voli te tata”, napisao je glumac Tarik Filipović na svom Instagram profile povodom rođendana starijeg sina Dine kojeg je Lejla dobila u braku s bivšim suprugom Dadom Majolijem.

Tarik je u njegov život ušao kada je imao nepune tri godine. Odgajao ga je kao svog sina i nikada nije radio razliku između njega i mlađeg Armana kojeg je s Lejlom dobio 2008. godine.

“Dino studira i živi studentskim životom, a Arman je u srednjoj školi i igra nogomet u NK Rudeš, što mu je i dalje broj jedan. Sami će pronaći svoj put, mi smo tu za usmjeravanje, savjet, podršku. Nisu ni meni moji roditelji određivali kojim ću smjerom i mislim da je to ispravan pristup. Kao roditelji smo iznimno ponosni na njihove ljudske i moralne kvalitete”, rekao je Tarik nedavno u razgovoru za časopis Story i priznao kako mu je najveća želja da sinovi budu podjednako dobri na svim životnim poljima.