Nije li maturalna večera jedno od važnijih događaja koji obilježavaju kraj adolescencije i ulazak u fazu života u kojoj mlada osoba prihvaća veće odgovornosti, zrelije razmišlja o tome što želi raditi u životu i na neki način počinje određivati svoju budućnost. Na ovoj prekretnici roditelji već jasno vide sve rezultate vlastita odgoja i mogu odahnuti. Jer, napokon znate da ste napravili dobar roditeljski posao. Razlog za veliko slavlje, zar ne?

Nedavno je tako i sin Lejle i Tarika Filipovića imao svoju maturalnu večeru, kojoj su nazočili i ponosni roditelji, koji su ga brižno vodili do ove točke života, a ponosna je mama na svome Instagramu objavila i obiteljsku fotografiju s povoga svečanog događaja. 

'Sretno novo poglavlje života', napisala je Lejla. Netom prije maturalne večere, Dino je navršio i 19 godina, a glumac Tarik je tom prilikom poželio Dini sretan rođendan i ulazak u novo razdoblje života.

Sretan 19. rođendan, sine moj’, napisao je Tarik i dirnuo svoje pratitelje na društvenim mrežama. Naime, Dino je Lejlin sin iz prvoga braka s Dadom Majolijem, kojega je glumac je prihvatio i odgajao kao vlastito dijete, a Dino je čak uzeo i Tarikovo prezime.

U sretnome braku Lejle i Tarika rođen je i sin Amar, koji danas ima 14 godina.