Holivudska zvijezda Robert De Niro telefonskim putem se javio u emisiju CBS Mornings i voditeljici Gayle King je potvrdio da je s partnericom Tiffany Chen dobio kćer kojoj su nadjenuli ime Gia Virginia Chen-De Niro.

Malena je rođena 6. travnja i bila je teška 3900 grama, a 79-godišnji otac pritom je podijelio i fotografiju preslatke djevojčice. 'Ova beba je planirana', izjavio je Robert i dodao da su oboje željeli dijete i da su 'sretni'.

Fv2WvTqXgAA2HK9.jpg
CBS Glumac i trenerica borilačkih vještina dobili su kćer Giju Virginiju

'Na svijet ju je donijela ljubav', izjavio je kultni glumac koji je prije nekoliko dana šokirao javnost izjavom da je dobio sedmo dijete. Tada nije otkrio niti spol niti ime bebe, ali niti tko je majka djeteta. Mediji su već tada pisali kako je riječ o trenerici borilačkih vještina Tiffany Chen za koju se nagađa da ima 45 godina, a s kojom je De Niro u vezi od 2021. Ona je još u ožujku snimljena ispred jednog restorana u Santa Monici s trbuščićem. Jučer su ju američki mediji snimili u šetnji njujorškim ulicama s bebom. Par se navodno upoznao još 2015. kada su zajedno radili na filmu „Pripravnik“.

profimedia-0774727595.jpg
Profimedia De Nirova djevojka Tiffany izgledala je trudno kada su ju u ožujku ove godine snimili paparazzi na izlazu iz restorana

S bivšom suprugom Diahnne Abbott, Robert ima dvoje djece, 51-godišnju kćer Drenu i 46-godišnjeg sina Raphaela. S bivšom djevojkom Toukie Smith dobio je danas 27-godišnje blizance Aarona i Juliana, a s Grace Hightower ima 25-godišnjeg sina Elliota i 11-godišnju kćer Helen.

robert de niro postao otac u 79. godini
Profimedia Robert De Niro u šetnji sa šestim djetetom, danas 11-godišnjom djevojčicom Helen