U novoj epizodi reality showa „The Kardashians“ koji se emitira na streaming kanalu Hulu, Khloe Kardashian je otvoreno progovorila o svom iskustvu sa surogat majčinstvom. Naime, 38-godišnja reality zvijezda je prije gotovo godinu dana dobila sina Tatuma kojeg je rodila surogat majka. Njegov otac je košarkaš Tristan Thompson s kojim Khloe ima i petogodišnju kćer True, koju je sama rodila.

Par je nekoliko puta prekidao i mirio se, a u studenom 2021. kada su odlučili obaviti prijenos embrija i začeti još jedno dijete Khloe je saznala da ju je Tristan opet prevario. Štoviše, njegova ljubavnica je tada ostala u drugom stanju. To je sve, priznaje, Khloe itekako utjecalo na njezino iskustvo sa surogat majčinstvom.

„Cijeli taj period je bio jako težak. Traumatičan. Jako čudno... Tijekom te trudnoće sam jednostavno zakopala glavu u pijesak i nisam „probavila“ sve što se događalo. Kada sam stigla u bolnicu na porod mislim da mi je tek tada sve sjelo. Mislim da to što ne osjećam takvu povezanost sa sinom nema veze s bebom, već s okolnosima u kojima se sve dogodilo“, kaže Khloe i priznaje da ne osjeća snažnu povezanost sa sinom.

„Odlučili smo da ćemo imati dijete i odjednom imam sina i vodim ga kući sa sobom. Definitivno sam zbog tog iskustva bila u stanju šoka. Osjećala sam krivnju što sam ženi koja je tek rodila to dijete uzela bebu i otišla s njom u drugu sobu. Razdvojila sam ih. Žao mi je što ljudi nisu bili iskreniji po pitanju surogat majčinstva i razlika koje nosi. To ne znači da je surogat majčinstvo dobro ili loše. I dalje mislim da je to nešto divno. Ali drugačije je od iskustva trudnoće“, zaključila je popularna poduzetnica u razgovoru sa sestrom Kim Kardashian. Kim ima četvero djece, a najmlađe dvoje su na svijet također donijele surogat majke. Ona je, pak, istaknula kako nije imala takvih problema te kako se odmah povezala s mališanima.