Bišva Miss svijeta Priyanka Chopra i njezin suprug, glazbenik Nick Jonas, kćer Malti dobili su u siječnju 2022. godine, no niti njezino začeće niti porod nisu prošli lagano. Budući da je 40-godišnja glumica imala zdravstvenih problema, nije mogla ostati trudna pa su se ona i deset godina mlađi Nick za pomoć morali obratiti agenciji za surogat majčinstvo. Bili su presretni kada je na svijet stigla njihova danas 15-mjesečna kćer Malti Marie no niti njezini prvi mjeseci na životu nisu bili bezbrižni. Kako je Priyanka otkrila u razgovoru za časopis Today malena je Malti rođena kao nedonošće i 100 je dana provela na odjelu intenzivne njege.

kćer priyanke chopre i nicka jonasa se borila za život
Instagram Malena Malti Marie 100 je dana provela na odjelu intenzivne njege

'Sjećam se da me Nick zagrlio, a ja sam prozborila: „Samo mi reci što da radim, jer ne znam što napraviti“. On je samo odgovorio: „Sjedni samnom u auto“. I tako smo se odvezli u bolnicu. Otkako se rodila do danas niti jedan trenutak nije provela bez nas. Jako sam rano shvatila da nemam taj lukusz da budem prestrašena ili slaba. Ona je bila prestrašena i slaba, ja sam morala biti njezina snažna majka. Nisam mogla dopustiti da ikad pomisli da je sama... Mi smo tu“', objasnila je Priyanka i priznala kako je najveći strah osjetila kad je s djetetom napustila bolnicu. „Dok je bila na intenzivnoj znala sam da je živa, jer sam na monitoru vidjela otkucaje njezinog srca. A kada smo došli doma danima nisam spavala, jer više nismo imali monitor. Budila bih se svakih nekoliko minuta i prislonila uho na njezina prsa samo da vidim je li sve u redu. To je trajalo tjednima“', kaže.

Instagram Priyanka Chopra, Nick Jonas i kćer Malti Marie koja je 100 dana provela na odjelu intenzivne njege

Pryanka je u razgovoru za Elle otkrila da zbog svega što su proživjele jednostavno nema snage disciplinirati kćer. "Toliko sam puta bila blizu toga da ju izgubim pa se danas može izvući sa svime što napravi. Samo ju želim vidjeti sretnu. Želim da bude najsretnija na svijetu. Smotala me oko prsta. Jednostavno ne znam kako ću ju ikad moći disciplinirati, nemam to u sebi. Nasmijana je, sretna beba i to je moj cilj – vidjeti ju sretnu. Svaki put kad se nasmije, ja sam presretna', kaže Priyanka koja trenutačno promovira novu seriju na Netflixu, ali se ipak niti tada ne odvaja od kćeri. „Ona je ovdje samnom, moja mama i ona putuju s nama, jer sam ja na turneji, moj suprug je na turneji. Malti je uvijek sa svojom obitelji, može svuda ići s nama. Bilo nam je važno da joj pokažemo što je život, da uživa u svim darovima koje on pruža“, poručuje.

314648717_669229678050207_6163887896758269765_n.jpg
Instagram Uspješna glumica i popularni glazbenik gotovo se i ne odvajaju od kćeri

Glumica je za Elle progovorila i o odnosu sa suprugom koji se nije nimalo promijenio sada kada su postali roditelji. „Ako ti je stvarno stalo do nekoga nastojiš mu olakšati tako da preuzmeš dio obaveza ili ga zamijeniš u poslovima koje je on do tada radio. To su sitnice. Primjerice, volim popiti kavu u krevetu, moj suprug to sada zna i uvijek mi ju donosi u krevetu. Takav tip podrške je iznimno važan, ali mora biti obostrano“, istaknula je.

profimedia-0770244780.jpg
Profimedia Indijska ljepotica koja je titulu Miss svijeta ponijela 2000. i član benda Jonas Brothers u braku su od 2018. godine