Kako biste opisali svog tatu? - upitali smo djecu naših čitateljica povodom Dana očeva, a ona su iskreno i emotivno, bez srama i zadrške, priznala zbog čega ih sve vole, ali i zašto im ponekad nisu toliko dragi.

MATEO, 5 GODINA
Volim te tata zato što uvijek samnom igraš nogomet.

ANA, 13 GODINA
Sretan Dan očeva! Hvala ti tata što si uz mene, što me podržavaš u svemu. Toliko toga hoću napisati o tebi, ali neće biti dovoljno mjesta... Hvala ti za sve što napraviš za mene! Ti nisi samo tata, ti si i moj DOM!

shutterstock_1583743864.jpg
Shutterstock 

EVA, 9 GODINA
Dragi tata, volim te do neba zato što mi puno pomažeš. Ti si posebna osoba za mene.

TRISTAN, 7 GODINA
Moj tata je najbolji tata koji radi sve što drugi tate ne rade i koji se jako puno igra samnom. On je jedinstveni tata i najbolji je tata na svijetu. Volim ga zato što radi sve za mene i igra se samnom. Jedinstven je jer idem s njim na treninge, na utakmice, idem s njim na pecanje kada imamo slobodnog vremena.

shutterstock_673879660.jpg
Shutterstock 

EMILI, 7 GODINA
Dragi tata, hvala ti što si mi spustio zmaja!

KARLA, 9 GODINA
Dan očeva je poseban dan u godini. Na Dan očeva trebaš se najviše družiti s tatom. Provoditi vrijeme s tatom je predivan osjećaj. S tatom se volim igrati, družiti, trenirati, ići van i kuhati. Volim svog tatu zato što je dobar, zabavan, smiješan, pametan, snalažljiv i brižan. Tatina omiljena boja je plava. Tatica je napunio 45 godina. Tatin omiljeni dan u životu je dan kada sam se ja rodila. Jako voli jesti meso.

shutterstock_619165874.jpg
Shutterstock 

VITO, 10 GODINA
Moj tata je jako dobar, uvijek me vozi na utakmice, treninge... I uvijek jako navija za mene, ali nekad me je sram jer to radi pred svim ljudima.

MATEO, 4 GODINE
Dragi tata, hvala što ideš samnom kod zubara i što si mi kupio čupavog bika.