Tata četvero djece, Phil MacKenzie, na svome je TikToku objavio video na kojem njegova supruga, koja je nedavno rodila njihovo četvrto dijete, vježba dok je posvuda oko nje nered.

@leansquad1 Our super mom You can join my beginners Lean Reset Challenge now and start prioritizing yourself today!! Link in bio #twinmom#workout#homeworkout#momlife#4under5#momtok#parentingtips♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) - Fearless Motivation Instrumentals

‘Danas sam ušao u našu kuću i ugledao svoju suprugu kako vježba. Naša beba je spavala, a kuća je bila u totalnom neredu. Suđe je trebalo oprati, rublje je trebalo riješiti. Čekalo ju je još milijun stvari za napraviti.
Bio sam tako ponosan na nju. Odlučila je odvojiti vrijeme za sebe, a zaslužuje 10 puta više. Uvijek se sjeti da zaslužuješ vrijeme za sebe. Nered i obaveze mogu pričekati, tvoje mentalno zdravlje je puno važnije’, poručio je tata Phil svojoj supruzi Brodie, ali i svim ostalim suprugama.

Video je postao viralan, a umjesto da nađe podršku ostalih roditelja, naišao je velik broj oštrih kritika i potaknuo raspravu među pratiteljima. Naime, gledatelji videa su protumačili da on uopće ne pomaže svojoj supruzi (po neredu u kući), ali da joj je licemjerrno 'dopustio' i da je 'podržava' da odvaja vrijeme za sebe, i ništa više od toga.

Kako su kritike bile nemilosrdne, a tema postpartuma i podrške partnera u tome razdoblju zanimljiva, Phila i Brodie je ekipa s TODAY-a pozvala da gostuje u njihovoj emisiji o roditeljstvu.

Phil je objasnio kako je njegova poruka potpuno pogrešno shvaćena i da na sebi nosi velik dio tereta kad su kućanske obveze i briga o djeci u pitanju, što je potvrdila i njegova supruga Brodie.

Brodie je iznijela problem koji mnoge mame imaju. Napomenula je da osjeća golemu tjeskobu ako joj je kuća neuredna i ako sve nije u savršenom redu oko nje, uključujući i obroke koji trebaju biti skuhani.

Poručila je kako je vježbanje usred nereda bila njezina pobjeda jer je shvatila da je njezino fizičko i mentalno zdravlje važnije od opranog posuđa.