Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRINC HARRY PROGOVORIO O NAJVEĆOJ TRAUMI SVOGA DJETINJSTVA: 'Godinama nisam vjerovao da je mama poginula'

Autor Sanja Matasić

U nedavnom intervjuu na mreži CBS princ Harry progovorio je o smrti majke Diane.

 Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia

Princ Harry, nedavno je dao intervju u emisiji ‘60 Minutes’ u sklopu promocije svojih memoara Spare, u kojima je između ostaloga pisao i o najtragičnijem događaju u svome životu - iznenadnoj smrti majke Diane.

Prinčevi Harry i William svoju su majku Dianu izgubili u prometnoj nesreći dok su još bili dječaci, a Harry se prisjetio trenutka kada je doznao za njezinu smrt te kako je tu tragediju doživio kao 12-godišnjak.

Harryju je vijest o maminoj smrti rekao njegov otac Charles. 'Imao sam dvanaest godina. Otac ulazi u sobu, Sjeda na moj krevet i stavlja mi ruku na koljeno te kaže – Dogodila se nesreća. Nisam mogao vjerovati, i ne, nisam plakao jer sam bio u šoku', ispričao je Harry u intervjuu.

 Harry i Meghan Izvor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U svojim memoarima Harry je komentirao kako njegov otac Charles nije bio vješt u pokazivanju emocija i kako ga nije niti pokušavao utješiti zagrljajem. Samo je rekao: 'Bit će sve u redu'. Harry potom u svojoj ispovijesti kaže da se on uopće nije osjećao kad da će ikad više išta biti u redu.

Vojvoda od Sussexa u intervjuu govori o tome kako je bio u dubokoj nevjerici da je njegova mama doista napustila ovaj svijet.

'Dugo sam odbijao prihvatiti da je nema', rekao je Harry. 'Pomislio sam da je samo nestala na neko vrijeme i da će se vratiti'.

Kada je navršio dvadeset godina, Harry je zatražio policijska izvješća i želio je vidjeti fotografije nesreće kako bi se uvjerio da Diane doista nema.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Najpopularnije