Kate Middleton i princ William danas su ponosni roditelji troje djece.

Prinčevi George i Louis postaju sve ozbiljniji dječaci, a tu je i princeza Charlotte koja je prava damica, baš poput slavne mame, vojvotkinje od Cambridgea.

Ipak, budućeg kralja i kraljicu su upozorili da ne bi trebali imati još djece, i to neposredno prije javne objave kako im stiže još jedna kruna ljubavi.

Princ Louis rođen je u travnju 2018. godine, par je krajem 2017. godine bio na turneji u Njemačkoj i Poljskoj kad je vojvotkinja u Varšavi dobila na poklon igračku za bebu.

S obzirom na činjenicu da je princ George tada imao četiri godine, a princeza Charlotte dvije, što znači da nitko od njih neće imati koristi od igračaka za bebe, Kate se okrenula princu Williamu i rekla: 'Morat ćemo samo imati još djece'.

Ubrzo nakon toga, organizacija pod nazivom 'Having Kids' s poštovanjem je zatražila od vojvode i vojvotkinje da 'razmotre mogućnost odustajanja od trećeg djeteta'. Otvoreno pismo napisala je izvršna direktorica tvrtke Anne Green Carter Dillard.

Princ Harry i Kate Middleton na krštenju princa Georgea
Profimedia 

Od njih je tražila da imaju malu i održivu obitelj, jer kao pripadnici britanske kraljevske obitelji imaju izniman utjecaj na druge.

'Znamo da će princ George i princeza Charlotte sigurno imati prekrasne živote, zaštićeni od siromaštva i prijetnje degradacije okoliša. Dobit će optimalnu količinu njege i pažnje, kao i najbolje moguće obrazovanje. Ali isto se ne može reći za svako buduće dijete. Odluka da nema trećeg djeteta značila bi da se značajni resursi štede kako bi se druga obitelj pomogla da isplanira pošten početak života za svoje dijete', napisala im je, no bezuspješno.

Par je ubrzo otkrio kako čeka treće dijete koje je samo upotpunilo njihovu sreću.