U povodu Dana Neovisnosti, 4. srpnja,princ Harry i Meghan Markle sa svojim su se trogodišnjim sinčićem Archiejem pojavili na proslavi u Wyomingu.

Harry i Meghan, bez obzira na svoju vojvodsku titulu, na svečanoj paradi ponašali su se kao svi ostali posjetitelji i tako oduševili prisutne svojom jednostavnošću i pristupačnošću. Naime, zajedno su s malenim Archiejem, koji je uživao u lizalici, sjedili opušteno na pločniku i promatrali paradu, a eksluzivne fotografije naknadno je objavio Daily Mail.

Kraljevska stručnjakinja Daniela Elser za New Zealand Herald prokomentirala je razliku između Vojvoda od Sussexa i Vojvoda od Cambridgea. Naime, djeca Williama i Kate, Charlotte, George i Louis gotovo se nikad ne fotografiraju izvan zakazanih kraljevskih događaja, a Meghan i Harry puno su opušteniji.

'Snimke nisu nešto posebno niti ekskluzivno. Iznimno sladak dječačić s lizalicom dok gleda paradu, Meghan ležerno, ali 'chic' odjevena, a Harry u svom uobičajenom 'bradatom' izdanju. Ali ovdje je važno spomenuti da su takve opuštene fotografije uopće snimljene. Zapitajte se: jeste li ikada vidjeli slične fotografije Williama i Kate, odnosno djece vojvode i vojvotkinje od Cambridgea?', napisala je Daniela Elser.