Nedavano je najstariji potomak vojvoda od Cambridgea, princ George, dobio pozivnicu za rođendan koju mu je poslala jedna djevojčica. Očito da je 6-godišnja djevojčica vjerna obožavateljica 9-godišnjeg princa i da se njih dvoje osobno ne poznaju, a ona je željela da joj on svojim prisustvom uljepša rođendan.

Mama Kate je odlučila diplomatski riješiti ovu situaciju pa je pristojno i obzirno odgovorila na pozivnicu, da ne uvrijedi 6-godišnjakinju niti njezinu obitelj.

'Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea zamolili su me da ti zahvalim na pismu u kojem si pozvala princa Georgea na svoj 6. rođendan. Žao mi je što si trebala toliko dugo čekati odgovor. Njezino kraljevsko visočanstvo je iznimno zahvalno na tvojoj divnoj pozivnici. Nažalost, s velikim žaljenjem moram reći da Njihova kraljevska visočanstva moraju poziv odbiti', pisalo je u odgovoru.

'Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea bili su iznimno dirnuti što si se potrudila pisati njihovom sinu, princu Georgeu. To je bilo vrlo pažljivo od tebe pa su me Njihova kraljevska visočanstva zamolila da vam pošaljem njihovu najtopliju zahvalu i najbolje želje. Nadam se da si uživala u rođendanu!'

292071503_449884116600354_7996720204804808666_n.jpg
Instagram 

Majka male slavljenice bila je duboko dirnuta obzirnošću vojvotkinje Kate pa je na svome Twitteru objavila pismo koje je dobila od kraljevske obitelji i komentirala da je oduševljena njihovom reakcijom.