Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKVE STE PREMA DJECI, ZAHTJEVNE ILI POPUSTLJIVE? Prema horoskopu, ovo su najstrože majke

Jeste li zahtjevni ili popustljivi? Pogledajte što horoskopski znak govori o vama i saznajte pripadate li grupi strogih majki.

 Stroga mama Izvor: Shutterstock

Mame su oličenje ljubavi, bliskosti, topline i dobrote. Što god učine za svoju djecu, to je u dobroj vjeri i namjeri. Svaka će majka učiniti sve da zaštiti svoje dijete od loših utjecaja i nepotrebnih problema, no neke su po prirodi ozbiljne i imaju strog pristup roditeljstvu.

Ovo su horoskopski znakovi u kojima se rađaju najstrože majke.

Jarac

Majke u Jarcu znaju da su praktične. Poznati su po svojoj racionalnosti, ali ponekad su vrlo strogi i ozbiljni. Zato se smatraju najstrožim majkama.

Bik

Majke Bikovi su tvrdoglavi i strogi, pa žele da sve funkcionira kako su zamislili. Nastoje svojoj djeci usaditi jaka moralna i etička uvjerenja.

 Najstrože majke po horoskopskom znaku Izvor: Shutterstock

Djevica

Djevice su perfekcionisti, prilično pedantne kada je u pitanju roditeljstvo. Žele da im djeca budu uspješna u školi, ali i da se istaknu u izvannastavnim aktivnostima.

Škorpion

Majke Škorpioni su strastvene duše. Žele da im djeca budu dobra i uspješna pa im nameću svoje ambicije. Zato predstavljaju autoritarnu figuru koje se djeca često boje.

Horoskop ponekad može pogoditi, a ponekad ne. Sve ovisi o vama, vašem karakteru i vašem odnosu s bebom.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije