Neka su djeca odmalena vrlo odgovorna, spremna na suradnju, nije im teško pospremiti vlastitu sobu, igračke nakon igre staviti na svoje mjesto, sama se brinu o svojim školskim obavezama, ne morate ih podsjećati da je vrijeme za trening… Astrolozi to objašnjavaju horoskopskim znakom u kojem su rođeni.

Evo koja su četiri znaka Zodijaka astrolozi izdvojili kao ona koja karakteriziraju najodgovorniju djecu.

Jarac

U Jarčeve se možete uvijek pouzdati. Odmalena su ozbiljni i nikad si ne da nešto zaborave ili prekrše obećanje. Čak i ako su umorni i ako im je teško, oni to neće nikada priznati. Njihov vladar Saturn uči ih od malih nogu da budu odgovorni i marljivi pa za njih odustajanje nikada nije opcija.

Djevica

Djevica je jedan od najodgovornijih znakova horoskopa. Osobe rođene u ovome znaku nikada vas neće razočarati. Disciplinirani su i savjesno ispunjavaju svoje obaveze. I kao mali žele se osjećati korisno, a ispunjavanje svojih zadataka i pomaganje drugima čini ih sretnima i zadovoljnima.

mama i dijete spremaju igračke
Shutterstock 

Rak

Rakovi su brižne, odane i tople osobe na koje se možete osloniti i uvijek su prisutni uz ljude do kojih im je stalo. Oni nikada ne bježe od svojih obaveza i uvijek su spremni preuzeti i više odgovornosti negoli doista trebaju. Jednostavno, njih usrećuje tuđa sreća.

Bik

Kada se vaš mali Bik posveti nekom zadatku koji ste mu povjerili, vjerujte, neće odustati dok ga ne riješi najbolje što zna i umije. Bikovi ne ostavljaju stvari nezavršenima, bilo da se radi o nekoj igri koju su počeli ili školskom zadatku. Ako vam nešto obećaju, budite sigurni da će održati riječ.