Američka mama Brilee, koja na TikToku ima profil @brileepalomboschmutz, podijelila je video koji je u nekoliko sekundi postao viralan i šokirao mnoge korisnike ove društvene mreže.

Dakle, mama je odlučila od svoje obitelji potpuno zatajiti drugu trudnoću i porod, a bebu im je pokazala na Božićno jutro, i to spremljenu u kutiju i zamotanu kao poklon.

@brileepalomboschmutz What my family thought was a pregnancy announcement was really a BABY for Christmas! #baby#surprisebaby#merrychristmas♬ original sound - Brilee Palombo Schmutz

Video počinje kako mama dolazi u posjet svojoj obitelji i prvo pokazuje stariju kćer koja je nosila natpis 'Velika sestra', a njezina je obitelj pomislila da im na taj način objavljuje kako je drugi put trudna.

No tada je njezin suprug oprezno stavio kutiju na stol, a kad ju je obitelj otvorila, ostavili su prilično šokriani – u kutiji je bilo novorođenče

Brileeina majka nije mogla shvatiti što se događa pa ju je pitala: 'Odakle ti beba?'

Brilee joj je odgovorila kako ju je rodila još 1. prosinca, a njezini roditelji nisu mogli vjerovati da nisu znali niti da im je kćer bila trudna, a kamoli da je rodila.

Nisu bili šokirani samo roditelji

Na ovakvu objavu rođenja bebe nisu bili šokirani samo Brileeini roditelji, pratitelji su je obasuli svakakvim komentarima. Neki su bili zabrinuti za dobrobit bebe, koja je provela neko vrijeme zatvorena u kutiji, drugi su smatrali da je to opasno jer postoji mogućnost da netko protrese kutiju.

Jedna korisnica TikToka je izjavila kako bi njoj srce bilo slomljeno da je djeca isključe iz najvažnijeg događaja u njihovu životu, a to je trudnoća i dolazak bebe na svijet.