Svako je djete različito, neka su blage naravi, jako strpljiva i treba im jako dugo da se naljute, a neka su temperamentna i naljute se za svaku sitnicu. Nekima brzo prođe ljutnja, a nekima je intenzivna i dugo pamte ako ih netko uvrijedi ili ih razljuti.

Najveće su iznenađenje pojedinci koji su tolerantni po mnogim pitanjima, ali ako im ‘stanete na žulj’, pretvore se u male zvijeri i teško je smiriti njihov bijes. Ako zavirimo u astrologiju, vidjet ćemo da se u ovoj posljednjoj skupini nalaze 4 horoskopska znaka koji se čine slatki kao med, ali kad se razljute, nikako im nemojte stajati na putu.

Vodenjaci

Od malih nogu pripadnici ovoga znaka savršeno mogu upravljati svojim emocijama i izgledaju smireno, kao da ih malo toga može izbaciti iz takta. No kako su vrlo inteligentna djeca i često verbalno naprednija od svojih vršnjaka, kada se naljute, njihove vas riječi mogu pogoditi kao munja s neba. I u najžešćem bijesu nisu skloni fizičkom nasilju, ali koriste svoju pronicljivost kako bi vas pogodili baš u vašu slabu točku.

Ribe

Inače smirene i tople, kada se naljute, Ribe su u stanju pokazati najmračniji dio svoje osobnosti. Nikada nisu agresivne, ali njihova šutnja i razočaran pogled govorit će vam više od riječi. Ribice su majstori pasivne agresije pa kada se naljute, vama će biti potrebni čelični živci da izdržite razdoblje kažnjavanja koje može potrajati.

Rakovi

Inače miran i osjećajan znak Zodijaka, može postati vrlo agresivan kada se razljuti. Tada je najbolje ‘sve staviti na pauzu’ dok se strasti ne smire pa tek onda razgovarati. Rakovi su slabi u kontroli emocija pa kad je riječ o izražavanju bijesa, mogle bi i krhke stvari letjeti po prostoriji.

ljuta djevojčica
Shutterstock 

Bikovi

Suzdržanog Bika nije lako naljutiti, ali ako vam to pođe za rukom, samo se maknite. Njegov bijes može biti zastrašujući, a posebno zato što traje dugo. U ljutnji postaju nepristojni i bezobrazni, a često udaraju tamo gdje najviše boli. Samo mu dajte vremena da se smiri pa kasnije primjenjujte odgojne metode.