Astrolozi smatraju da horoskopski znakovi mogu otkriti karakter osobe od malih nogu. Neka su djeca od rođenja tiša i povučenija, dok su druga vrckasta, brbljava i u svakom trenutku kažu što im smeta. Međutim, postoje i oni mališani koji mogu izgledati mirno, ali nikad zapravo niste sigurni što možete očekivati od njih.

Bik

Bikovi nikada neće drugima dati do znanja što je u njihovoj glavi. Ako ih povrijedite, neće olako prijeći preko toga. Nikada ne pričaju o onome što im smeta, ali to ne znači da u glavi ne smišljaju planove za osvetu. Pazite, jer oni možda djeluju mirno, ali kad se naljute, mogli bi vas neugodno iznenaditi.

ljuti dječak
Shutterstock 

Rak

Apsolutno sve može povrijediti nježno srce jednoga malog Raka. Iako su emocionalno inteligentni, neće imati mira ako ih ‘zaboli srce’. Oni mogu godinama pamtiti i zamjerati, a osvetit će se kada najmanje očekujete.

Djevica

Djevice ne trpe kritike i lako ih je uvrijediti, ali nisu tip ljudi koji nesuglasice rješavaju kroz razgovor. One radije šute, a nezadovoljstvo koje osjećaju potaknut će ih da smišljaju paklenu osvetu onome tko ih je povrijedio. Sve vrijeme će se ljupko smiješiti pa druga strana neće moći niti naslutiti što je čeka.