Iako genetika kaže da se inteligencija nasljeđuje od roditelja, astrolozi tvrde kako i horoskopski znak u kojem je dijete rođeno određuje one fine nijanse.

Ako vjerujete u astrologiju, doznajte koja su to tri najinteligentnija horoskopska znaka, a možda ste to baš vi ili vaše dijete.

djeca uče
Shutterstock 

Vodenjaci

Oni imaju visoku razinu analitičke inteligencije, koja se mjeri kognitivnim sposobnostima i koeficijentom inteligencije. Ovaj zračni znak poznat je po osobinama kao što su inovativan pristup rješavanju problema i gledanju na život kroz posebne naočale. Ljudi rođeni u znaku Vodenjaka su mislioci, neovisni su o drugima i vrlo kreativni.

Škorpioni

One su najbolji u realnim procjenama i razumijevanju svijeta u cjelini. Škorpioni su vrlo analitični, ali i suosjećajni, intuitivni i strpljivi. Imaju prirodnu intelektualnu radoznalost, žele znati sve o onome što je predmet njihova zanimanja.

Blizanci

Kao predstavnici zračnih znakova, Blizanci su vrlo znatiželjni i nemirnog duha, što ih stalno potiče da istražuju i uče nove stvari. Upravo zbog toga, sami sebe stavljaju u poziciju kontinuiranog samorazvoja od malih nogu. K tomu, oni su majstori komunikacije pa svoje intelektualne sposobnosti često dobro iskoriste te kroz život ostvare uspješnu poslovnu karijeru.