Julia Roberts dobitnica je Oscara, majka troje djece, a u njezinu braku s Danielom Moderom cvjetaju ruže. No ništa od toga nije došlo samo tako. Julia se udala za Daniela Modera 4. srpnja 2002., a u intervjuu za SiriusXM-a otkrila je tajnu uspješnog partnerskog odnosa. Ispostavilo se da je zapravo sve jednostavno: 'Dva umivaonika u kupaonici i puno ljubljenja', otkrila je glumica.

Julie i Danny prvi put su se sreli na snimanju njezina filma 'Meksikanac' 2000. godine, u kojem je Julia glumila, a Danny je bio snimatelj. Oboje su tada imali već brakove iza sebe, Julia s pjevačicom Lyle Lovet, a Daniel s holivudskom vizažisticom Verom Steimberg.

No nije samo uspješna formula 'dva umivaonika u kupaonici', kako se Julia našalila. Naime, u sljedećem intervjuu, koji je imala zajedno s Georgom Clooneyjem za E! News, povodom njihova zadnjeg filma 'Karta za raj', glumica je izjavila da je kompromis između partnera ono što održava brak.

Julia i Daniel su poznati po tome što svoj život drže daleko od medijskih reflektora, a njihova djeca nisu do ulaska u pubertet znala da im je mama poznata holivudska glumica.