Vrijeme koje mama i kći provedu zajedno, pogotovo u razdoblju puberteta, vrlo je dragocjeno, a biti s djetetom na mjestima koje ono odabere i raditi zajedno stvari koje su njemu zabavne produbljuje odnos i stvara međusobno povjerenje.

Glumica Angelia Jolie prošli je vikend primijećena je kako sa svojom 16-godišnjom Shiloh Jolie-Pitt, uživa na koncertu Måneskina u Rimu, u Italiji.

U videu objavljenom na Twitteru, majka-kći zajedno su pjevušile i gledale nastup omiljenog Shilohina benda.
Dugo se šuškalo kako je najstarija biološka kći Angeline i Brada transrodna, a niti jedno od glumaca oko toga nikad nije stvaralo problem, nego su davali podršku malenoj Shiloh.

Osim Shiloh, Angelina s bivšim suprugom Bradom (58) ima još petero djece - Maddoxa (20), Paxa (18), Zaharu (17) i 13-godišnje blizance Knoxa i Vivienne.

U veljači je Angelina za Vouge progovorila o svojim majčinskim izazovima: 'Osjećam kao da mi nedostaju vještine da budem tradicionalna mama koja ostaje kod kuće. Uspijevam samo zato što su mi djeca kooperativna, trpe me i pomažu mi, ali ja nisam taj tip mame'

Glumica je još rekla kako sebe i svoju djecu prije svega vidi kao odličnu ekipu koja se super slaže: 'Ako se volite i trudite, čak i ako izgore jaja, na kraju, to nije bitno.'