Neke starije generacije svojojo su djeci dolazak bebe na svijet objašnjavali rečenicama 'donijela te roda' ili bi samo vješto izbjegli odgovoriti na njega. Danas roditelji na razne načine pokušavaju djeci dati istiniti odgovor. Metode i pristupi su različiti, od roditelja d roditelja.

Mama Keri Jennings odlučila je svojoj djeci pokazati snimku vlastita poroda kako bi im predočila kako se rađaju djeca. 'Moja su me djeca danima ispitivala kako rađaju žene', napisala je Keri na svome TikTok videu, 'Pa sam im to i pokazala.'

@keri.jennings#Newchildhoodtraumaunlocked ..apparently my lungs fell out #momsoftiktok#childhoodtraumacheck#familiesoftiktok#fyp#newtrend#reactionvids#funny#foryoupage♬ About Damn Time - Lizzo

Mama je svoju djecu, prije nego što im je pustila snimku svoga posljednjeg poroda, upozorila da im cijeli prizor može biti zastrašujući, a možda i gadljiv, no klinci su svejedno željeli pogledati. Na TikTok videu možete vidjeti troje djece kako gledaju mamin porod i prolaze sve emocije od radosti do čistog užasa.

Najužasnutiji je bio najstariji sin prizorom pupčane vrpce za koju je bio vezan njegov mlađi brat jer je pomislio da su mami ispala pluća. No mama mu je potom objasnila kako je to bila samo pupčana vrpca.