Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I TO SE DOGAĐA: Izbacila muža iz rađaonice jer ju je uvrijedio dok se mučila u trudovima

Autor Sanja Matasić

Rekao je teške riječi dok je bila najosjetljivija

 žena na porodu Izvor: Shutterstock

Jedna se 32-godišnja mama, koja je nedavno rodila, požalila na Redditu zbog ponašanja svoga supruga u rađaonici. Dok se ona mučila na porodu, on je izgovorio riječi zbog kojih se ona osjetila uvrijeđeno. Odmah ga je izbacila iz rađaonice, a on još nije vidio svoje prvo dijete.

‘Bili smo zajedno rađaonici i sve je bilo uredu. Trudovi su bili bolni, a on mi je bio podrška. U jednom trenutku babica me je nježno pitala jesam li uzbuđena što se trudnoća bliži kraju. Rekla sam da jesam jer mi je bilo jako teško. Na to je moj suprug uzdahnuo i prokomentirao da je i njemu bilo iznimno teško’, napisala je.

 na porodu Izvor: Shutterstock

Dok je primalja pokušavala promjeniti temu jer je shvatila da dolazi do neugodne situacije, žena je tražila od supruga da objasni što je mislio izgovorivši da je i njemu bilo teško.

‘Objasnio je da je sretan što je gotovo i što će dobiti natrag svoju staru ženu. Dodao je da je konačno kraj divljanju hormona. To me je uvrijedilo pa sam ga zamolila da napusti rađaonicu. Odbio je, a ja sam počela urlati na njega. Nazvao me je ku*vom i odjurio’, napisala je rodilja.

Muškarac se nije htio vratiti nakon što je rodila, da vidi njihovo prvo dijete.

Naravno, ova je objava privukla tisuće komentara, a većina je dala podršku mami.

Možda će vas zanimati

Najnovije