Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas svoju su vezu okrunili brakom 2000. godine, a jedan su od parova koji je tijekom 22 godine svoga braka bio izložen mnogim izazovima. Osim što se 52-godišnja glumica već dugo bori s bipolarnim poremećajem, zbog kojega se i povukla iz filmske karijere, njezin je suprug imao napornu i tešku borbu s karcinomom grla, a 2013. godine bili su čak i pred razvodom braka

No unatoč svim iskušenjima, čini se da Catherine i Michael nikad nisu bili sretniji. I, ono što je najvažnije, uspjeli su ostvariti kvalitetan odnos sa svojom djecom, danas 21-godišnjim sinom Dylanom i 19-godišnjom kćeri Carys.

Iako je stariji Dylan završio političke znanosti i povijest, a mlađa Carys još uvijek studira, njihovi geni ih tjeraju u svijet glume. Slavna je majka o njihovim glumačkim ambicijama rekla: 'Moj je glumački put bio jedno nezaboravno i vrijedno iskustvo pa ne mogu ništa drugo negoli ih oboje ohrabriti da idu za svojjim snovima.' 

Očito je mlada Carys, osim talenta, od majke naslijedila i ljepotu i duhovitost.

Unatoč svojoj poodmakloj dobi i teškoj borbi s karcinomom, Michael pronalazi vrijeme za uzbudljive avanture sa svojom djecom pa su tako obiteljski prije nekoga vremena malo zavirili i u džunglu. Ponosna mama Catherine zabilježila je ovaj neobičan izlet i objavila na Michaelovu Instagramu.

 Očito da otac i sin imaju veliku zajedničku ljubav, a to su auo-utrke pa ih tako vidimo na F1 Miami Grand Prixu.

Svi su roditelji ponosni na uspjehe svoje djece, a Michael i Catherine na društvenim mrežama su se pohvalili kada je Dylan diplomirao na Brown Universityju. 'Ponosan otac! Čestitam, Dylane! Odlično!', napisao je proslavljeni glumac.

 Carys je maturirala prošle godine, a obitelj to proslavila uz čestitke na društvenim mrežama.

Svaka obitelj ima svoje životne izazove, uspone i padove i 'križ' koji nosi. No komunikacija i rad na međusobnim odnosima iz vrlo teških situacija donesu nešto doista dobro, još bolju povezanost i ljubav, a to najbolje govori post 18-godišnje Carys upućen njezinim roditeljima.

 'Deset minuta zakašnjela rođendanska čestitka za najbolje roditelje na svijetu. Zahvaljujem vam na svemu što činite danas i svaki dan. Volim vas', napisala je raznježena mamina i tatina ljepotica.