Ako ste vi i partner razmišljali o toj mogućnosti da vam on bude pratnja na porodu, razmislite još jednom. Porod je nesvakidašnji događaj, a ponekad se budući očevi iz želje da svojoj partnerici daju podršku u tim trenucima, zaborave zapitati mogu li se nositi sa svime što će vidjeti.

Ponekad je dobro biti iskren sam sa sobom i s partnericom pa priznati da možda baš i niste idealna osoba za takvu vrstu podrškemožda ste preosjetljivi ili gadljivi ili će vam jednostavno teško biti gledati voljenu osobu u jednom potpuno drukčijem izdanju.

Daleko od toga, vidjeti kako na svijet dolazi novi život, super je iskustvo, ali nije sramota priznati da možda i niste spremni za tako nešto.
Podršku možete pružiti i tako što ćete svojoj partnerici i bebi biti glavna pomoć u postpartumu, a i dalje u životu.

Jedna od korisnica TikToka Peyton Stewart podijelila je video sa svoga poroda, a kamera je zabilježila njezinog partnera koji se nakon što se rodilo dijete – onesvijestio.

@peytonstewart That time my boyfriend passed out after I gave birth #fyp#ohno♬ Oh No - Kreepa

Nesretni tata naginje se na rub kreveta na kojem leži Peyton i njihova tek rođena beba, no očito ga počinje hvatati slabost jer možete čuti kako duboko diše i sam sebe ohrabruje.

Na opće čuđenje medicinskih sestara i liječnika, počinje gubiti svijest, a bolničko ga osoblje uspijeva uhvatiti i smjestiti na stolac.
Mama Peyton je u opisu videa napisala: ‘Onaj put kad se moj dečko onesvijestio nakon što sam rodila’ i privukla pozornost više od 8.5 milijuna korisnika u samo jednom danu.