Kćeri od svojih majki nasljeđuju mnoge osobine, a nije rijetkost da ‘pokupe’ i gestikulaciju i mimiku. Nije stoga ni čudo što kći naše poznate pjevačice Vanne u mnogočemu nalikuje na svoju 51-godišnju majku.

Lijepa 21-godišnjakinja Jana Vrdoljak početkom je svibnja došla podržati svoju mamu na velikome koncertu u zagrebačkoj Areni pa je skrenula na sebe pozornost medija i maminih obožavatelja, a netom prije imala je i svoj televizijski debi u emisiji Dalibora Petka.

‘Meni je oduvijek bilo fora, čak sam se i malo previše hvalila s time da mi je ona mama, iako dugo nisam kužila što radi. Znala sam da lijepo pjeva, ali mislila sam da to sve mame rade. A onda sam shvatila što sve radi, gdje sve nastupa i sad ju snimam iz prvog reda. Htjela bih biti malo više kao ona kad odrastem, jer ona mi je uzor’, tom je prilikom izjavila Jana.

Očito je očarala i poznatu vizašisticu Sanju Agić koja je 21-godišnju ljepoticu objavila na svome Instagram profilu i pokazala kako Jana izgleda s make-upom, ali i bez njega.

Jana je dobila niz komplimenata na račun svoga izgleda, a samo neki od njih su: 'Neodoljiva si', 'Podsjećaš me na mladu Robin Wright', 'Top', 'Divna'. I mama Vanna je pohvalila svoju kćer: 'Nisam pristrana, stvarno je...'

Osim Jane, Vanna sa suprugom Andrijom Vrdoljakom ima i 25-godišnjeg sina Luku, a za Story.hr je nedavno izjavila: 

'Moja djeca nisu impresionirana svijetom poznatih. Ne privlači ih to, ali pozdravljaju sudjelovanje u nečemu što im voli član obitelji i čemu je posvećen. Luka završava studij povijesti i kroatologije, posvećen je tome. Jana studira komunikologiju. Važno mi je da ne lutaju i ne budu bezvoljni. Mislim da u svakoj zemlji postoji nešto što građane živcira, pa tako i nas. Nastojim im skrenuti pozornost na to da kao pojedinci svojim primjerom i stručnošću svijet i život možemo učiniti boljim i moralnijim. Zemlju i društvo stvaramo mi. I sama u granicama svog talenta stvaram glazbu koja je mnogima inspirativna i negdje dodiruje. Ne bavim se ničim fatalnim ni vitalnim, ali ako nekome bojim život lijepim bojama - super'.