Postoje učitelji koji se doista na zanimljiv način svojim učenicima žele objasniti fenomene u prirodi, kako funkcioniraju zakoni fizike, kako funkcionira ljudsko tijelo pa čak i ono što sve klince muči – odakle dolaze bebe.

Nancy Bullard, učiteljica iz Charlottea u Sjevernoj Karolini, nedavno se vratila sa svog tromjesečnog porodiljnog dopusta, a učenici su je dočekali s mnoštvom pitanja.

@mrs.b.tv I love my job #scienceteacher#kidssaythedarnestthings#learnontiktok♬ original sound - Mrs. Nancy Bullard

Učiteljica se potrudila djeci objasniti razlog zbog kojeg nije bila na poslu tri mjeseca, a u svome videu, koji je postao viralan, snimila je i neka pitanja koja su je pitali učenici. Nakon što im je u prezentaciji predstavila svoga sinčića Sama, osnovnoškolci su je zasuli pitanjima: 'Je li teško imati dijete?', 'Učite li ga hodati?', 'Spava li s vama u krevetu?'...

Kad je djeci objasnila kako Sam cijelu noć spava u vlastitom krevetiću i kako jede samo mlijeko, napokon je došlo na red pitanje - 'Odakle dolaze bebe?' Ona je jednostavno odgovorila: 'Dolaze iz organa koji se zove maternica'.

Da bi rodila svoju bebu, ova se učiteljica nekoliko puta podvrgnula umjetnoj oplodnji, a u jednome od svojih videa potrudila se djeci objasniti i kako to izgleda.

Nancy Bullard jedna je od prosvjetnih djelatnika koja je zaljubljena u znanost i odlučila ju je djeci predstaviti na vrlo zanimljiv način. Samo zato da bi učenicima objasnila ulogu posteljice, nakon poroda je dala zamrznuti vlastitu kako bi kroz video mogla poučiti druge o ulozi posteljice tijekom trudnoće.