Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DVA PUTA OSTALE TRUDNE U ISTO VRIJEME: Četiri najbolje prijateljice drugi put dijele najljepše trenutke majčinstva

Autor Sanja Matasić

Događa se da dvije ili tri prijateljice budu trudne u isto vrijeme, ali da četiri najbolje prijateljice budu sve dvaput trudne u isto vrijeme, nije li to malo čudo?

 mame 5.jpg Izvor: TikTok Screenshot

TikTokerica i mama influencerica Maddie Castellano objavila je razigrani video, koji je postao viralan, a u kojem obavještava svoje pratitelje da su ona I njezine tri najbolje prijateljice ostale trudne u isto vrijeme, i to već drugi put.

@maddiecastellano Story time on how 4 best friends got pregnant at the same time TWICE! Love u @lobeeston & @britneekent ❤️ #pregnant#pregnancy#momsoftiktok♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Ona sa svojim najboljim prijateljicama Randi Parks, Britnee Kent i Lo Beeston već drugi put dijeli najljepše trenutke trudnoće, a zajedno su prošle i prve izazove majčinstva.

 ‘Možda se neki od vas sjećaju moje prve objave o tome da su moje tri najbolje prijateljice trudne u isto vrijeme kad I ja’, ovim riječima Maddie počinje svoj video, pokazujući fotografiju na kojoj su četiri najbolje prijateljice s trudničkim trbuščićima.

‘Sve su naše bebe rođene tjedan dana jedna nakon druge i od rođenja su najbolji prijatelji’, objasnila je influencerica. ‘Toliko stvari radimo zajedno i doista je zabavno gledati kako su naša djeca prijatelji još dok su bili u našim maternicama.’

No ovakva nevjerojatna priča ovim se mamama ponovila.
‘Samo godinu dana kasnije, nas smo četiri ponovno trudne, a razlika je mjesec dana između svake od nas’, objavila je radosne vijesti Maddie.

‘Sada sva naša djeca imaju najbolje prijatelje za cijeli život’, video je završila scenom u kojoj sve četiri mame, najbolje prijateljice, uživaju na plaži sa svojom djecom koja su također najbolji prijatelji.

Video je objavljen u kolovozu 2021. i otada je pogledan čak 7,5 milijuna puta.

Možda će vas zanimati

Najnovije