Majčinstvo je poseban dar, a biti mama poziv koji traje 24 sata dnevno do kraja života. Povezani smo sa svojim majkama, a ako ste i sami majka, najbolje razumijete kakva se veza stvara između mame i djeteta. 

Poznate mame su, svaka na svoj način, na svojim društvenim mrežama, obilježile ovaj dan. Neke su se prisjetile svojih majki, neke su emotivno izrazile privrženost svojoj djeci, a neke su iskoristile priliku i samo zaželjele sretan Majčin dan svim mamama.

 Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput objavila je fotografiju sebe i svoga jedinca netom snimljenu nakon dolaska iz rodilišta i napisala:  'Sretan Majčin dan svim mamicama. Nema veće ljubavi , zaista nema'.

Glumica Nataša Janjić Medančić poželjela je svim mamama: 'Od svega na svijetu najljepše je biti mama! Sretan nam Majčin dan!'

Marijana Batinić je objavila fotku cvijeta koji su joj napravile njezine djevojčice, a svaka latica prikazuje jednu maminu osobinu. Marijana je ganuta napisala:  'Procvjetala sam'.

Marijana Mikulić, majka trojice živahnih dječaka, u svome stilu, bila je turbo aktivna s djecom i na Majčin dan.

Duhovito je opisala kako izgleda odlazak na bazen, pronalazite se i vi tu negdje?

‘Buđenje u 6.30. Među prvima na doručku. PRRRVI NA bazenu. Nije ni 10 h a oni se šest puta potukli. Pored cijelog praznog bazena svi trojica su cijelo vrijeme u mini bazenčiću jer tu su tri masažna mlaza vode (i njih trojica se, logično, prepiru koji će na koji). Ajde, barem ne moramo trčati za njima. Možda da već u 10 krenem sa šampanjcem?! Ipak je Majčin dan. Nek’ nam je sretan!!!’

 ‘Sretan Majčin dan svim mamama’, napisala je influencerica Ella Dvornik, objavivši prekrasnu fotografiju na kojoj je sa svoje dvije kćerkice.

 ‘6 months, 3 years, 6 years and forever being her mom’, napisala je Jelena Veljača, objavivši fotografije sebe i kćeri kada je imala 6 mjeseci pa 3 godine i potom 6 godina. 'Zauvijek njezina mama', završila je svoju objavu ovom rečenicom.

Severina je ispod fotografije sa svojom majkom čestitala Majčin dan svim majkama i dala podršku Mireli čavajdi: 'Sretan Majčin dan. Možemo biti Majke kad mi hoćemo i AKO hoćemo. Podrška Mireli Čavajdi i njenoj obitelji'