Maja Šuput na svom Instagramu objavila je nove preslatke fotografije svog sina Blooma.

1-godišnji sin pjevačice i voditeljice uživa u prekrasnom djetinjstvu prepunom putovanja, izleta i raskošnih igračaka, a ponosna mama Maja redovito se hvali fotografijama mališana.

Na novim fotografijama Bloom se igra u svojoj sobici okružen igračkama, a jedna Majina pratiteljica upitala ju je kako iz dana u dan može biti još slađi.

Podsjetimo, Bloom je krasio naslovnicu rođendanskog broja magazina Story zajedno s mamom Majom, a jedva je dočekao staviti prstiće u slasnu tortu. Maja je tom prilikom otvorila vrata svog raskošnog doma te se raspričala o obiteljskoj idili koju živi.

'Veseljak. To dijete nikad ne plače. On bi se samo igrao, stalno se smije. Postao je vrlo energičan i živahan. Voli sve ljude. Uopće mu nije problem da je sto novih ljudi oko njega. Obožava se kupati, to nam je omiljen ritual. Na mater je. Voli biti na putu i u hotelu. Nigdje ne spava kao u hotelu. To ne možete zamisliti... Jako voli jesti. Mislim da bi pojeo i opanak. Uživa u hrani - od ribe, mesa, poriluka', otkrila je pjevačica pa nastavila.

'Iako sam mislila da znam što je ljubav, zapravo nisam znala dok nisam rodila Blooma. Ta količina ljubav i brige ne može se ni s čim mjeriti. Nikad više neću nikoga tako voljeti.'

Maja se raspričala i o suprugu Nenadu.

Maja Šuput i Bloom često putuju zajedno
Instagram 

'Sad mi je mnogo važnije kakav je otac nego suprug. A divan je otac. Najzahvalnija sam što je normalan čovjek koji je prihvatio to da su vikendom kad pjevam ili vodim program on i Bloom sami. Imaju svoj muški princip, igraju se, klopaju, vesele se. Bloom nije zahtjevno dijete, super se provode kad me nema. Odu na tržnicu, u šetnju, uspava ga. Razmišljala sam što da imam muža kojem bi to bilo teško iako je njegovo dijete...'

Više fotografija neodojivog mališana pogledajte u galeriji.

Instagram Maja Šuput i sinčić Bloom kroz godine